Shea Butter, de oplossing bij zweetvoeten / VERZORGINGIn de zomer kunnen je voeten je vaak kwellen door de geur die ze afgeven. Bij de één is het voldoende om ze ‘s ochtends goed te wassen. Bij andere zet, naarmate het middaguur nadert, een onaangename geur op, die kan zorgen voor een dosis onzekerheid.
Hoe kom je eigenlijk aan die zweetvoeten en nog een betere vraag is; hoe kom je van die zweetvoeten af?
Op je voeten komen veel zweetkliertjes voor. Uit deze kliertjes komt zweet. Het zweetvocht zelf is geurloos. Pas als het in contact komt met bacteriën die op je voeten leven, ontstaat de nare voetengeur. Deze bacteriën gedijen vooral goed in een vochtige omgeving.
Wanneer je last hebt van zweetvoeten, is het aan te raden om je voeten twee keer per dag te wassen met een natuurlijke zeep. Commerciële zepen bevatten sulfaten die er voor zorgen dat de huid van je voeten uitdroogt, waardoor je voeten nog meer gaan zweten.
African Black Soap € 7,99 /Click& Shop!
Smeer na het wassen van je voeten, je voeten en tenen (ook tussen je tenen) in met Shea Butter. Waarom? Shea Butter heeft een zuiverende en reinigende werking en houdt je voeten lange tijd fris.
Gebruik bijvoorbeeld African Black Soap om je voeten vooraf mee te wassen, voordat je de Shea Butter aanbrengt op je voeten. Black Soap is namelijk 100% natuurlijk.

Shea Butter € 4,99 /Click& Shop!

Populaire posts