Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Wasgoed nooit meer in een kamer laten drogen!/ WIST JE DAT?

Als je je wel eens hebt afgevraagd waarom kamers waarin was gedroogd wordt zich in de kelder bevinden en niet bijvoorbeeld naast je bed of in de keuken??...
Wanneer wasgoed op een droogrek wordt gehangen, stijgt de vochtigheidsgraad met 30%. Een grote mand wasgoed bevat 2 liter water dat tijdens het drogen in de lucht verdampt worden. Bij een hoge luchtvochtigheid in huis ontstaan er schimmels die je gezondheid behoorlijk kunnen beïnvloeden. Je herkent een vochtig huis bijvoorbeeld aan:
 • Veelvuldig beslagen ramen.
 • Zwarte gestippelde plekken op de muren en het plafond veroorzaakt door schimmel.
 • Veel last van ongedierte zoals pissebedden en zilvervisjes.
 • Een muffe lucht.
 • Behang wat gaat bobbelen of loslaten.
 • Rottende kozijnen en deurposten.
Hoewel dit allemaal vrij onschuldig klinkt, mogen de gevolgen in geen enkel geval onderschat worden.
Door de verhoogde luchtvochtigheid krijgen schimmelsporen en bacteriën namelijk vrij spel. Deze symptomen zijn met het blote oog vaak niet meteen zichtbaar. Dit heeft echter ernstige gevolgen voor onze gezondheid, waarschuwt David Denning, professor in de geneeskunde aan het Universitair Ziekenhuis in Manchester. Vooral mensen met een zwak immuunsysteem en astma zijn bijzonder kwetsbaar.
Het kan ademhalingsproblemen, allergieën, astma en longziektes veroorzaken. En in het slechtste geval kan een longaandoening tot de dood leiden. Daarom raden experts aan om de was op de volgende manieren te drogen:
 • In open lucht
 • In een droogkast
 • In een goed verluchte ruimte buiten de woning
Op die manier kan men deze gezondheidsrisico’s op een eenvoudige manier voorkomen.


Wasmiddel zeepkruid
 • Mild wasmiddel
 • De was wordt natuurlijk zacht

Het waswonder uit de inheemse wortel! Voor de gehele was! Geschikt voor alle soorten weefsels en alle wastemperaturen. Een natuurlijke melkzuurtoevoeging vermindert de afzet van kalk. Zo bespaart u op ontharder en wasverzachter. Uw was wordt natuurlijk zacht! Zonder conserveringsmiddelen. Bijzonder geschikt voor allergische personen! 8,95 www.waschbaer.nl/shop/huishouden/wassen

Bio wasnootdoppen
-Biogecertificeerd!
-geschikt voor elk type textiel
-zonder chemie, ideaal voor mensen met allergie!
-Bonte was, kookwas, wol, zijde, synthetisch. 
Onze Waschnuss-schalen zijn nu onderscheiden met het AGRECO-waarmerk! Ze garanderen een uiterst effectieve waskracht, omdat de noten geplukt worden, wanneer het werkzame was-bestanddeel saponine maximaal ter beschikking staat. Een ontharder is normaalgesproken niet nodig, slechts bij hard water kan het soms zinvol zijn, een waterontharder toe te voegen, bijv. in de vorm van appelazijn of citroensap.En zo gaat het: het bijgevoegde ritszakje (uit 100% polyester) vullen met fijngemaakte schalen van 3-6 wasnoten (de saponine lost op vanuit de breukvlakken van de noten, dus hoe kleiner de stukjes, hoe meer saponine er vrij komt) en direct toevoegen aan het wasgoed in de trommel. Bij wasgangen op 30°C en minder, kunnen de schalen (nadat ze gedroogd zijn) een 2e keer gebruikt worden. Daarna zijn ze composteerbaar. Herkomst: India. Incl. handleiding (levering zonder box). 1 kg. (Voldoende voor ca. 170 wasmachine-ladingen.
€ 19,95 www.waschbaer.nl/shop/huishouden/wassen
   

Pure etherische lavandinolie Provence, 100 ml.Brengt de heerlijke geur van de provence bij je thuis heerlijk geurend wasgoed

-fris geurend schoonmaakwater
-voor in de geurlamp
-Met de natuurlijke reinigingskracht! Geeft poets- en wasmiddelen een fijne lavendelgeur. Een paar druppels zijn voldoende. 100 ml in bruine glazen fles.
Laat de heerlijk frisse geur door het hele huis trekken, door bv. gewoon een paar druppels in het schoonmaakwater te druppelen. Of toevoegen aan het vakje voor wasverzachter van uw wasmachine, in de geurlamp of de verstuiver. Ideaal voor thuis en op kantoor. Kan druppelsgewijs en extreem zuinig gedoseerd worden.In een tegen licht beschermde fles van bruin glas. 
€ 7,95 www.waschbaer.nl/shop/huishouden/wassenSpray voor vette vlekken! Het is chemievrij en uiterst effectief.n plaats van ergernis hangt er in de toekomst alleen nog een heerlijke sinaasappelgeur in de kamer! Etherische sinaasappelolie is een doeltreffende vetoplosser op textiel. Door milieuvriendelijke destillatie kleurloos geproduceerd en daardoor ook geschikt voor witte en lichte stoffen. Op de verse vetvlek sproeien, 15 min. wachten en wassen zoals gewend. 30 ml. Eén maal pompen is voldoende, voor ca. 200 toepassingen.€ 5,95 www.waschbaer.nl/shop/huishouden/wassen
De Grote Woonwinkel 500x500px
fonQ.nl

Populaire posts