Best friends forever!!!! / LIFESTYLE

Het is vandaag 8 JUNI 2018 international best friends day! Iedereen heeft er minimaal één: een beste vriendin voor het leven. Jij en je bestfriend(s) kennen elkaar door en door en jullie kunnen altijd bij elkaar terecht. En als jullie meer dan 7 jaar vriendinnen zijn, wordt het al helemaal mooier en alleen maar beter!


Het is altijd de vraag of jullie écht best friends forever zijn, of op een dag uit elkaar zullen groeien. Volgens psychologen zullen jij en je bff voor altijd vriendinnen zijn als jullie vriendschap langer duurt dan zeven jaar. Ken jij je vriendin al vanaf de wieg, peuterspeelzaal of basisschool? Dan zit het dus sowieso goed en zullen jullie voor altijd in elkaars leven blijven. 

KOOP HIER JE CADEAUTJE VOOR JE BESTFRIEND(S)!!

Biotherm Eau d'Énergie parfumeert, verfrist, verzacht. Een geparfumeerde nevel met de energie van de opwekkende en stimulerende geurnoten van sinaasappelpulp, mandarijn, physalis, citroen, abrikozenpulp, verse jasmijn en cyclaam. 
Vruchtenessences in combinatie met de anti-oxiderende kracht van Vitamine E en vochtherstellende bestanddelen zorgen voor een comfortabele, soepele, fluweelzachte huid die straalt. 
Van € 47,15Nu voor € 38,41 bij NiceBeauty Klik hier! 


Populaire posts