Woontrend ENERGIZE / INTERIOR

Geplaatst door: Daniella

Reis mee met woontrend Energize en ontdek de mooiste materialen en kleuren voor jouw eigen Urban Sahara. In deze natuurlijke en warme stijl, gaan we op zoek naar etnische schatten en Afrikaanse invloeden. Met duurzame meubels en bijzondere accessoires zoals rotan manden en geweven plaids, geef je jouw interieur een exotische en eigen look.

Aardse kleuren en bijzondere stoffen brengen veel sfeer en warmte in huis. Houd je de basis graag neutraal? Bijvoorbeeld in gezellige bruin- en beigetinten? Dat mag! Maar wees vooral niet bang om te kiezen voor een echte eyecatcher. Wat denk je van een muur met knallend behang in jungle look? Of opvallende (misschien wel geweven) wanddecoratie? Zolang je alles in balans houdt, kun je eindeloos op ontdekkingsreis.

Met natuurlijke materialen geef je structuur aan je interieur. Denk aan rieten manden, een hennep vloerkleed, bamboe lampionnen en heel veel groen in de vorm van planten. Kies voor meubels en woonaccessoires waarbij je de liefde van Moeder Natuur en de spanning van de eerste wereldreizigers voelt. Er valt genoeg te ontdekken met woontrend Energize!

Onbewerkte schatten : Sluit je ogen en droom weg naar een plek ergens hier ver vandaan. Daar waar het stof omhoog vliegt als je met je leren sandalen het plein verkent. Waar de geuren en kleuren je tegemoet komen. En waar de lokale bewoners je hun mooiste, handgevlochten waren verkopen. Laat deze droom terugkomen in je interieur door te kiezen voor geweven stoffen, rotan hanglampen, gevlochten manden, houten tafels en leren stoelen.

Een groene boost : Woontrend Energize haalt energie uit groen. Omring jezelf door planten in allerlei soorten en maten. 
Hang ze aan het plafond, zet ze in een kast of plaats ze in een grote mand. Wat je ook doet; het kan niet groen genoeg. 

Dankzij de natuurlijke materialen die je gebruikt in deze woonstijl, ontstaat er een fijne, aardse sfeer waarmee je jouw batterij weer oplaadt na een drukke dag.


Shop deze woontrend

Klik Klik! en ga hier naar Goossens Meubelen 


  Klik Klik! en ga hier naar Goossens MeubelenPopulaire posts