4 x Motivatie voor thuisyoga / GEZONDHEID


Het handige van yoga is dat je het overal kunt beoefenen. Maar hoe krijg je jezelf zo ver dat je het ook écht gaat doen en er gewoonte van maakt en daarnaast er ook van geniet en dat je het gewoon ook leuk vindt om het te doen...?

1. Zorg voor een fijne yogaplek
Je eigen routine begint met een vaste plek. Ruim afleiding uit de weg! Jouw plek hoeft niet groot te zijn, zolang je je ongehinderd kan bewegen. Om de juiste sfeer te creëren kun je een foto van plant op hangen of wierook, kaarseb aansteken, en rustgevende muziek opzetten. Zo krijg je al motivatie 1 binnen!

2. Elke dag 15 minuten
Een routine komt in stand met de belofte aan jezelf het echt te gaan doen. Het werkt vaak het beste om er een bepaald tijdstip voor te reserveren. Maak tijd vrij en hou 15 minuten vol! 

3. Maak er vooral geen verplichting van
Moeten wekt weerstand op. Wees vrij door zelf oefeningen te kiezen die jij fijn vindt.  Probeer je dagelijkse 15 minuten te halen, maar voel je niet schuldig als er die ene dag niet meer dan 5 minuten rekken en strekken in zit.

4. En vooral...doorzetten!
Het leven kent geen shortcuts. Als je iets wilt bereiken moet je een beetje je best doen en geduld hebben. Uiteindelijk zal die voldoening alleen maar beter voelen. Elke oefening die je doet is geslaagd. Zet door en heel veel succes!


Wierook brander en wierook yoga  € 8,-
Yoga mat € 13,95 
Geurkaars yoga  € 3,95

#Room spray Yoga € 12,95


#Yoga Riem € 9,95
#Yoga kussen € 31,95 
#Yogatas 7 Chakra's € 34,95
Deze stijlvolle katoenen yogamat-tas is speciaal ontwikkeld voor het opbergen en transporteren van je yogamat. Natuurlijk kun je ook andere yogabenodigdheden zoals badhanddoeken of accessoires opbergen en meenemen. De yogatas is voorzien van twee opbergvakken: een onzichtbare aan de binnenzijde en een zichtbare aan de buitenkant. Praktisch op de weg voor degenen die graag hun eigen mat meebrengen naar yogales, op vakantie of gewoon buiten. De riem is verstelbaar. Ze is gemaakt van canvas met twee stevige handvatten en is zwart van kleur.De yogatas heeft de 7 chakra-symbolen die in de overeenkomstige kleuren zijn geweven. Deze thematische chakra yogamat-tas brengt je automatisch in de juiste sfeer.

Populaire posts