Riverdale -Pop-Up Store / INTERIOR - EXTERIOR

Rotterdam - Riverdale heeft een pop-up store in het centrum van Rotterdam geopend, in de Koopgoot. Hiermee zet Riverdale de eerste stap in de eigen retail. De pop-up store is gevestigd in de Beurstraverse. In de pop-up store is een selectie van Riverdale producten te vinden. Van stylishe eyecatchers en woonaccessoires tot (klein) meubels en natuurlijk items voor de komende feestmaanden. Ook wij zijn een kijkje gaan nemen en opgezocht naar de trends voor de komende feestdagen!

Ik was meteen verkocht door de mooie vormgeving en de oprecht van de lekkere geuren. Dit is echt een super leuk winkel en vooral lekker merk!.Heb jij dat nou ook? dat je je meteen ergens prettig voelt omdat het er zo lekker ruikt? Hotels gebruiken niet voor niets vaak interieurparfums om de gasten extra thuis te laten.Ik hou er van om mijn huis, of een kamer, subtiel een fijne geur mee te geven zonder dat daarvoor een apparaat in een stopcontact moet of er hitte bij moet komen zoals bij een oliebrandertje. Geurstokjes,geurkaarsen en een huisparfums zijn hiervoor een fijne uitkomst !

December is dé maand van de cadeautjes en verrassingen. Wij hebben één van onze favoriete items uitgezocht – geurkaarsset Forest. Geurkaarsen hebben een luxe uitstraling en dragen de waanzinnige geur van Forest & Patchouli. Die wil je toch wel krijgen voor de feestdagen? Of gaan we liever voor de geurstokjes?
De Midnight geur is een van de populairste geuren van het merk Riverdale. Ook verpakt in een cadeau verpakking, ideaal om cadeau te geven aan jezelf of iemand anders. Door de glazen fles en verpakking heeft deze set een luxe uitstraling. Populaire posts