Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Ga vaker een rondje lopen..dat zal jouw heel goed doen / ONDERZOEK - WETENSCHAP


Dagelijks minimaal twee uur en liever nog wat langer naar buiten en wandelen, dat lukt weinig mensen. Terwijl het juist zo goed en gezond voor je is, want lopen en de natuur in gaan is goed voor je. Zo bevordert het je concentratievermogen en helpt het tegen stress. En daarnaast is het ook nog eens goed voor je humeur...en heb je minder stress, ben je veel creatiever en productiever

#Lopen bevordert je creativiteit
Uit onderzoek van wetenschappers van Stanford Graduate School of Education is gebleken dat lopen goed is voor de creativiteit en zorgt voor inspiratie. Dus zit je al dagen achter je bureau te piekeren over iets? Een wandeling kan er voor zorgen dat je in ene wel een oplossing ziet. Volgens de uitkomsten van het Stanford-onderzoek steeg de creativiteit van mensen die gingen lopen zelfs met gemiddeld 60 procent.
#Lopen verlaagt je stressgevoel
Als je het druk hebt of last hebt van veel spanning en stress kun je behoorlijk opknappen van een wandeling in de natuur. Wist je dat de eerste vijf minuten van een bezoek in de natuur zorgen voor de grootste verbetering in gevoelsstemming? Dit ontdekten wetenschappers van de universiteit van Essex. En niet alleen op de korte termijn heeft bewegen een positief effect op de gezondheid, maar ook op de lange termijn.
De Grote Woonwinkel 500x500px
fonQ.nl

Populaire posts