Ben jij single op Valentijnsdag? / LIFESTYLE

Alles goed en wel. Valentijnsdag mag dan een commercieel feest zijn maar je wordt er toch wel mee geconfronteerd. Het is een dag waarop je als single liever vermijd!
Valentijnsdag… geliefden verwennen elkaar met rode rozen en cadeaus, en of ze organiseren romantische dineetjes en hun harten lijken over te lopen van liefde. En de singles? Zij die al jaren op zoek zijn naar de ware maar hem niet kunnen vinden? Of zij die net uit een relatie komen en nog met een gebroken hart rondlopen? ....vooral niet tof! en wij weten allemaal dat 14 februari een commerciële dag is...maar toch?kan het auchw doen !
Maar er zijn gelukkig andere dingen die je kunt doen om de ‘schadelijke bijwerkingen’ van Valentijnsdag zoveel mogelijk te beperken. Sommige ‘oplossingen’ zijn een beetje ironisch, andere een beetje ‘bitter’, wie weet misschien heb je er wat aan.
#. Vermijd themafeesten. Er zijn altijd wel ‘gelukkige en verliefde mensen’ die anderen ook gelukkig willen zien en die het in hun hoofd halen om de liefde – met een leuke party – te vieren. Word jij als single ook uitgenodigd, ga er dan niet heen. Houd je verre van verliefde vertoningen! Blijf maar een avondje voor de buis of verdiep je in een goed boek en vergeet dat het 14 februari is.
# Verlies jezelf niet in zelfmedelijden. Zet trieste gedachten opzij. Denk niet aan wat je mist (aangenomen dat je al iets mist…) Maar denk aan de dingen die je juist wel hebt. Je hebt immers je vrijheid, onafhankelijkheid, de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen aan te knopen zonder dat iemand er iets van zegt, je vrije tijd helemaal voor je alleen.

#Laat je niet inpakken door de Valentijns’propaganda’. Voel je niet buitengesloten alleen maar omdat je met romantische reclames en leuzen om je oren geslagen wordt, of omdat op televisie de ene na de andere romantische film wordt vertoond. Bedenk dat het allemaal ‘trucjes’ zijn om de verkoop van bepaalde producten te bevorderen. ..wake up!!
#Verwen jezelf op Valentijnsdag. Koop mooie bloemen voor jezelf, neem een warm bad met badschuim en verwen jezelf met een extravagant etentje dat je zelf thuis klaarmaakt. Bedenk hoe gezellig je het wel niet met jezelf hebt en maak er een geslaagd avondje van.

MOOI HE ?!👄

De Jang theepot van Bredemeijer heeft een prachtig Aziatisch design wat opvalt door het mooie noppenpatroon. De theepot heeft een ruime inhoud en is gemaakt van hoogwaardig gietijzer met een geëmailleerde binnenzijde.€ 24,95 / fonq- bredemeijer jang theepot

Ontvang een bijpassende onderzetter gratis -cadeau!

Zet je theepot extra stijlvol op tafel met de bijpassende onderzetter!
Wanneer je nu deze Bredemijer theepot koopt, ontvang je hier de bijbehorende onderzetter t.w.v. € 7,95 bij cadeau. Zo heb je minder snel last van kringen op tafel en kun je de theepot ook op een glazen oppervlak zetten. Hoe werkt het? Wanneer je de theepot in je winkelwagentje plaatst, wordt de onderzetter automatisch aan je bestelling toegevoegd. Let op: voor deze actie geldt OP = OP.

Voeg Artwork by Sara toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Populaire posts