Mike Tyson VS Gorilla / TREND NEWS! - WERELD

Photo: Pixabay
Mike Tyson, zou vechten met een gorilla? de kans was aanwezig dat het gevecht zou hebben plaatsgevonden...pfff gelukkig niet! In een interview vertelde de voormalige wereldkampioen dat hij ooit de bewaker van een dierentuin een bedrag van bijna 12.000 dollar had aangeboden om hem met een gorilla te laten vechten.....knettergek!!

Het was in1986, Mike is onklopbaar als bokser en hij beseft zich dit maar al te goed. Grootheidswaanzin, zo zou je het kunnen noemen. Hij was de koning te rijk. En zoals het een echte machoman betaamt, hoort geld te rollen. De bokser wist wel waar hij zijn geld aan uit wilde geven. Mike is namelijk een enorme dierenvriend met een grote interesse voor wilde dieren. Zo gaf hij al eens zijn geld uit aan drie Bengaalse tijgers, want een normale kat als huisdier gaat er niet in bij de begiftigde vechtsporter. 

Ook bezocht hij graag dierentuinen. Op de bewuste dag van dit verhaal huurde hij de hele dierentuin af na sluitingstijd. Zo kon hij ongestoord met zijn vriendin genieten van de dieren in het park.

Meneer Mike en zijn vriendin kwamen aan bij het verblijf van de zilverruggorilla’s. De stemming in het verblijf was verre van goed. De empathische vuistvechter zag hoe het alfamannetje in het honk van de mensapen, de overige dieren aanviel.
‘Maar dit kan toch niet...dat mannetje moet even flink op zijn donder krijgen van de king himself een goed pak slaag zal hem leren.’ dacht hij ???? 

En als bezoeker kan jij en mag jij de kooi van de gorilla niet in. Dus hij bood de eigenaar zo’n 12.000 euro om met de alfa van het gorillaverblijf te knokken. Gelukkig maar dan ook gelukkig heeft de parkbezitter dit geweigerd en het heeft nooit plaats gevonden.
Duidelijk is bang is Mike Tyson niet, en dat levert ditmaal weer een hilarisch verhaal op.
WE LOVE IT!💛


Populaire posts