Bodycontouring op lichaam / MAKE UP - VERZORGING

Make up artist - Mandy
@Artwork by Sara
Wil je gezicht versmallen of je borsten voller laten lijken?  Met schaduw/contouring kun je bijna alles even even aanpassen!?
Kim Kardashian, Kylie Jenner, maar ook 'onze' Nikkie de Jager zijn ontzettend goed in het contouren van hun gezicht...een klein beetje fingers feeling is wel een pre :)

BODYCONTOURING OP LICHAAM
Maar wist je dat je behalve je gezicht ook je lichaam kunt shapen? Zet je de schaduwstrepen op de juiste plekken, dan kun je zelfs je armen en buik gespierder laten lijken, je taille slanker laten ogen en je borsten voller. ...ECHTWEL!  En ook al lijkt dat shapen alleen voor de professional weggelegd..nee ook jij kan het proberen. hebt namelijk alleen een donkere en een licht getinte crème nodig. Dit kan een concealer- of foundationstick zijn.
Gebruik een foundationkwast om de crèmes te blenden, een zelfbruiningsspray en een mit (handschoen) voor je lichaam. En onthoud: schaduw breng je aan op delen die je wilt versmallen, licht op de tegenovergestelde delen, dus de plekken die je juist naar voren wilt halen.
#STAP 1: EGALISEREN
Maak na het aanbrengen van je dagcrème de huid een beetje egaler door stipjes vloeibare concealer rond de ogen en de neus aan te brengen. Blend de concealer met je vingertoppen in de huid. 
#STAP 2: STREPEN ZETTEN
Daarna gaat het shapen beginnen. Gebruik een donkere concealercrème voor het gezicht en een zelfbruiner voor het lichaam. Breng het aan op de volgende plekken: 
- Wil je de bovenkant van je gezicht versmallen? Zet dan drie verticale strepen pal boven je slapen en je wenkbrauwen in de richting van je haarlijn.  
- Wil je de onderkant van je gezicht versmallen? Zuig dan de wangen in en zet één of twee donkere horizontale strepen onder de jukbeenderen (richting de slapen).
- Wil je je kaaklijn wat smaller? Breng dan een donkere schaduwstreep onder het kaakbot aan.
- De neus versmallen? Zet een lichte streep over de neusbrug en een donkere aan de zijkanten van je neus.
- Om je borsten voller te laten lijken strijk je een donkere streep in de glooiing van je decolleté, dus bij iedere borst vanaf de binnenkant van de borst langs de bovenkant van iedere borst. 
- Wil je dunnere benen? Spuit de selftan dan alleen aan de binnenkant van je dij en de buitenkant van iedere been (pas voor je knieën hetzelfde trucje toe). 
- Spieren benadruk je door ze aan te spannen, goed te kijken waar de schaduw valt en daar een beetje zelfbruiner aan te brengen. 
- Je kunt zelfs blokjes op je buik contouren!
- Benadruk je sexy sleutelbeenderen door je schouders naar voren te brengen en zelfbruiner boven en onder het sleutelbeen aan te brengen.
#STAP 3: HIGHLIGHTEN
Met een lichte crème laat je bepaalde delen uit de schaduw naar voren komen. Strijk de lichte crème over je neusbrug naar beneden, in drie verticale strepen op je voorhoofd, op het puntje van de neus, boven het cupidoboogje van de bovenlip en hoog op de jukbeenderen. Met een lichte crème op het bot van je sleutelbeen benadruk je het bot nog meer. 
#STAP 4: EN NU BLENDEN
Als laatste is het de kunst om alles zo zachtjes mogelijk in de huid te blenden, zodat er geen strepen meer achterblijven, maar alleen schakeringen te zien zijn. Met een gezichtspoeder kun je de make-up nog 'sealen'.

GERELATEERDE PRODUCTEN!
Elf Cosmetics Contouring Brush is de ultieme tool om een ??mooie contour te creëren. Het haar is stevig verpakt en zeer kort, wat een perfecte en zeer precieze toepassing rond de jukbeenderen, voorhoofd of kaaklijn lijden. De borstel kan worden gebruikt om geperste of losse bronzer of poeder, maar is ook goed voor vloeibare of romige producten. Maak de perfecte contour met elf Cosmetics Contouring Brush. Make-up borstel is ergonomisch ontworpen om perfect te passen in je hand en het is gedaan in een stijlvol mat zwart design.  8,91/ klik klik!

Elf Cosmetica Prachtig Bare Blending Brush is een zeer luxe borstel. Deze borstel biedt de perfecte mengen, zodat je elke keer krijg je een mooi en perfect resultaat. Het is met ultra-dunne synthetische haren en dat is met de hand gesneden en verzameld en gevormd door de beste vakmensen. Een borstel als elf Cosmetica Beautifully Bare Blending Brush is helemaal onmisbaar als er een mooie en vlekkeloze make-up moet zijn. Deze borstel is ergonomisch ontworpen om perfect te passen in je hand en het is gedaan in een stijlvol mat zwart design.  8,91 /klik klik!

Make-up Revolution Strobe is een intense witte highlighter met een koude ondertoon. Lichtdeeltjes vangen het licht en geeft u een jeugdige uitstraling, met een gezonde en lekkere gloed. Contouring is om te werken met donkere en lichte tinten, waarbij strobing maakt alleen gebruik van lichte tinten. Knipperende Kortom, met de nadruk op een geheel nieuw niveau. Voordelen: - White intense strobing highlighter - Geeft extreme glans aan de huid - Alle huidtypes - Perfect voor een lichte huidskleur - Benadruk uw mooie gelaatstrekken - Gemakkelijk te mengen en de toon Gebruik: - Breng aan op de jukbeenderen, de brug van de neus, kin en boven de wenkbrauwen - Gebruik een geschikte borstel - Kan droog en nat worden gebruikt voor meer intensiteit Gebruik Mica, Dimethicone, Nylon 12, magnesiumaluminiumsilicaat, fenoxyethanol, methylparaben €7,45 /klik klik!

Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit is een professionele, multi-tasking contour-set voor een lichte / medium huidskleur - gemaakt om onderweg in uw handtas mee te nemen! Deze geweldige set geeft je alles wat je nodig hebt voor professionele contouren, waaronder een bronzer, markeerstift en blush. Gebruik de bruine tinten samen voor een volledige contouring, of gebruik ze afzonderlijk om je look op te frissen en prachtig te schijnen gedurende de dag. Deze kit maakt het mogelijk om de perfecte make-up te maken.  6,20 /klik klik!

Make-up Revolution Ultra Pro Hd-crème Contour Medium Dark is een exclusief contourcontourpalet dat geschikt is voor een medium / donkerbruine huidskleur. Dit heerlijke palet is super gepigmenteerd, waardoor je make-up de hele dag lang zit en een sterkere kleur krijgt, hoe meer lagen je aanbrengt. Contouring is een van de belangrijkste elementen voor een mooie en complete make-up. Dit komt omdat de combinatie van brons en contour met zowel warme, matte als koele ondertonen het mogelijk maakt om een look te creëren die precies bij je gezicht past. De donkere kleuren voegen diepte toe aan het gezicht, terwijl de heldere kleuren de beste eigenschappen van het gezicht benadrukken. Ontdek uw innerlijke visagist en bereik verbluffende en perfecte resultaten die mooi en natuurlijk samensmelten.  16,26 /klik klik!

Max Factor Miracle Contouring is het perfecte hulpmiddel om de mooiste kenmerken van je gezicht te benadrukken. De kleuren kunnen worden gemengd of afzonderlijk worden gebruikt. Deze crèmes zijn super makkelijk te mengen en glad te strijken, terwijl de kleuren zijn super gepigmenteerde en duurt de hele dag. De donkere kleuren (3) wordt gebruikt om diepte en schaduwen, zoals de wangen, de brug van de neus of rond de kaaklijn maken. De iets lichtere (2) wordt gebruikt om een ??impuls te geven en heel helder (1) wordt gebruikt om te benadrukken. Op de achterkant van de doos is een kleine afbeelding laat zien hoe de kleuren samen gebruiken. Het palet is zeer veelzijdig en kan gebruikt worden voor alle huidtinten. € 16,46 /klik klik!


Biotherm Body Oil Therapy Olie Scrub is een effectieve exfoliërende scrub voor het lichaam. Het is basseret olie, die extreme zachtheid en vocht aan de huid geeft, terwijl de suiker heeft unieke eksfoliereing. Biotherm Body Oil Therapy Olie Scrub is een olie scrub, maar wordt heel melkachtige toen rond gemasseerd op de huid. Het laat je huid zijdezacht, geweekt en met een gezonde, natuurlijke glans. Voordelen: - scrub voor het lichaam - Basseret olie en suiker - Zorgt voor een diepe eksfoliereing - Extreme zachtheid - Geschikt voor alle huidtypes - Zonder parabenen Gebruik:- Gebruik 1-2 keer per week in het bad - Benefit een kleine hoeveelheid op vochtige huid - Masseer met cirkelvormige bewegingen - grondig spoelen met water € 26,52 /klik klik!

Populaire posts