Vriendinnen en wijn: De perfecte combinatie..? / ONDERZOEK - WETENSCHAP


Vriendinnen en wijn: De perfecte combinatie..? Wij hebben een reden om dat zo vaak mogelijk te doen, want uit Frans onderzoek blijkt dat vriendinnen die samen gezellig drinken, langer bevriend blijven met elkaar. So dames..proooooost~!

Public Assistance Hospitals of Paris deed onderzoek naar het effect van alcohol op gezondheid en het geluk van de mens. Daarvoor werden de gegevens verzameld van 150.000 Franse mannen en vrouwen. Zij werden onderverdeeld in vijf groepen op basis van de hoeveelheid alcohol die zij dagelijks drinken.
Gelukkig, sociaal en actief
vriendinnen die graag samen een wijntje drinken, onderhouden langere vriendschappen. En dat klinkt ons als muziek in de oren. Daarnaast blijkt dat deze groep ook veel gelukkiger is. Niet door de hoeveelheid alcohol die op zo'n avond vaak rijkelijk vloeit, maar omdat deze vrouwen een actie en sociaal leven hebben.


 CREME PARFUME !!!💜


Teint de Neige heeft niet alleen de kleur van sneeuw, het heeft tevens dezelfde poederige zachtheid. De onmiskenbare geur van geparfumeerd gezichtspoeder is zacht, innemend en verleidelijk en bestaat uit bloemige akkoorden als jasmijn, roos en ylang ylang op een basis van tonkabonen, heliotroop en muskus. Teint de Neige is niet per se een wintergeur, maar kan vanwege zijn lichte karakter elk seizoen gedragen worden. € 96,-babassu.nl/CREME PARFUME

Populaire posts