Zo weet je of iemand je aardig vindt / LIFESTYLE

Wat vindt diegene van mij?  een van de belangrijkste vragen in je hoofd wanneer je een potentiële partner ontmoet.  Een lichaamstaal/deskundige legt uit dat je aan de hand van lichaamstaal veel kunt afleiden, namelijk;

#Wanneer je amper 30 minuten lang koffie gaat drinken met iemand stuur je bijna zo'n 800 non-verbale signalen uit.” En het is ook belangrijk om naar iemands houding te kijken. “Wanneer mensen genieten van je aanwezigheid, willen ze zo dicht mogelijk bij jou zijn. Een gesprekspartner zal zijn voeten richten naar iemand die hij het leukst vindt, omdat hij onbewust naar die persoon toe wil stappen.”

#En als iemand zijn gezicht vaak aanraakt, voelt zij zich zelfverzekerd,dit geldt echter vooral voor vrouwen, maar is ook toepasbaar op mannen. Een vrouw speelt vaak met haar haar. Dit laat feromonen vrij, wat de aandacht trekt.” Is er geen interesse dan gebeurt het omgekeerde.Het belangrijkste is natuurlijk oogcontact. 

#Wanneer iemand interesse in jou heeft wil diegene oxytocine aanmaken, beter bekend als het knuffelhormoon. Oogcontact is belangrijk bij aantrekking. En zeker  wanneer iemand op dezelfde manier naar jou kijkt maak je oxytocine aan, wat je een warm gevoel geeft. Goed teken!! Maar kijkt de ander naar beneden, om zich heen of veel op zijn telefoon dan heeft hij vermoedelijk geen interesse…..hmmmmmm???!!

Mooi he ?!💙💙


€ 119,95 - DESIGUAL /sandalen


Populaire posts