Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Zomers interieur met bloemen / INTERIOR - EXTERIOR


Wie houdt er van de zomer? En wie is er fan van bloemen in huis? Wist je dat je met bloemen eenvoudig een zomerse vibe in huis creëert? Met het warme weer is het hebben van bloemen voor sommigen geen zin, want ze gaan snel slap hangen, en men weet niet precies welke bloem beter tegen de warmte kan dan de ander. Tja… wat kan je doen om te zorgen dat je bloemen de hitte overleven? Eigenlijk is het heel simpel...

Zet je vazen met bloemen niet vol in de zon, maar zet ze juist op een koele plek in huis. Let wel op dat ze niet op de tocht staan. Daar houden bloemen niet van. Bloemen hebben net als wij – met de warmte meer water nodig. Vul de vaas bij met extra water of beter nog… ververs het water regelmatig. Overleeft een bepaalde stengel het toch niet, haal deze er zo snel mogelijk uit om zo lang mogelijk van de zomerlook te genieten!

Kleur, kleur, kleur
Ga voor kleur: hoe meer, hoe beter. Koop je normaal gesproken een bos bloemen in één kleur? In de zomer doen we dit juist niet. We gaan voor een mix van kleuren, om zo die tropische vibe te creëren.
Vergeet de vaas niet!
Vasen heb je tegenwoordig in verschillende soorten en maten. Get out of your comfort zone en ga voor die echte zomerse eye-catcher.
Kies een zomerbloem
Chrysanten, zonnebloemen, gerbera’s en gladiolen zijn niet alleen voorbeelden van bloemen die goed tegen warmte kunnen, ze zijn er ook in allerlei kleuren. Wist je bijvoorbeeld dat er meer dan 250 soorten chrysanten zijn? Kortom dit is echt een bloem waarmee je eindeloos kunt variëren.
Mix & Match!
Voor een imposante indruk, kies je voor een grote vaas met een bos kleurrijke bloemen. Ook leuk is om een boeket te verdelen over verschillende vaasjes en te mixen en te matchen. Of doe het beiden en zet op verschillende plekken in huis bloemen neer. Zo creëer je echt die tropische sfeer in huis!

bloomon 
bloomon.nl levert vers gesneden boeketten aan gezinnen, kantoren en als cadeau. Als een bezoeker lid wordt van bloomon  trakteert de bezoeker zichzelf op stijlvolle en handgemaakte boeketten. bloomon.nl is niet alleen een bezorgservice voor bloemen, maar ook een lifestyle merk met ambities die verder gaan dan de vaas. Het brengt elke dag geluk in het leven en geeft een nieuw gevoel van schoonheid. Hoe? Met unieke, seizoensgebonden, verse bloemen van bloomon.nl werkt direct samen met kwekers …topkwaliteit is garantie. Kijk snel bij bloomon & wordt ook member!De Grote Woonwinkel 500x500px
fonQ.nl

Populaire posts