Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

10 tips voor jouw Moederdag! / LIFESTYLEHet is bijna Moederdag, met Moederdag zetten we alle moeders in ons leven even extra in het zonnetje. We gunnen onze moeders de wereld, en als het kon zouden we ze overladen met cadeau’s en tripjes. Opties genoeg waarmee je kunt laten zien dat je moeder de beste vrouw op aarde is.

1. Geef haar het beste ontbijt of de heerlijkste brunch ooit
Het klinkt misschien afgezaagd, maar dat betekent niet dat je moeder dit niet zal waarderen. Wie wil er nou niet verrast worden met een heerlijk ontbijt op bed of verzorgde brunch? Pers een boel sinaasappels uit, bak croissantjes, kook een eitje, maak de lekkerste macchiato en pluk wat bloemen in de tuin ter decoratie.

2. Ga met haar picknicken
Hopelijk gaat het zonnetje schijnen dit weekend en dan kun je je moeder lekker meenemen naar haar favoriete park. Maak een paar heerlijke broodjes klaar en neem een picknickkleed mee en een fles proseco!

3. Maak een boeket van cupcakes
Vooral als je moeder een zoetekauw is, is dit een perfect idee. Het ziet er superlief uit en het laat zien dat je tijd besteedt hebt aan je cadeau.

4. Neem haar mee naar een bloementuin of hortus
Bloemen en planten zijn goed voor je mentale gezondheid, en een frisse neus halen is sowieso altijd welkom. Misschien kan ze je nog wel het een en ander leren over interessante bloemensoorten. Trakteer haar daarna op een kopje koffie en appeltaart en het dagje is compleet. 


5. Maak een heerlijk parfum met mama... helemaal naar jullie wensen! Altijd al een keer je eigen parfum willen maken? Dat kan tijdens deze leuke workshop met je moeder samen. Gedurende twee uur ga je onder begeleiding van een professionele parfumeur een persoonlijk en speciaal parfum maken. Prijs: € 22,80 per persoon Reserveer hier alvast je voucher!

 
6. Een heerlijke High Tea... op het ss Rotterdam! Stap aan boord van het ss Rotterdam en geniet van een royale middag. In de Captains Lounge wordt voor jullie een High Tea geserveerd, waarbij het jullie op deze middag aan niets zal ontbreken. Prijs: € 43,00 voor 2 personen Reserveer hier alvast je voucher!

7. Jamie's Italian in de Markthal... Buon appetito! Bij Jamie's Italian vind je de lekkerste gerechten, met de beste ingrediënten uit Nederland en Italië. In de Rotterdamse Markthal gaan jullie genieten van een 3-gangen lunch. Een dagje Rotterdam, met een Italiaanse "touch" van Jamie Oliver.Prijs: € 59,00 voor 2 personen Reserveer hier alvast je voucher!

8. De Orchideeën Hoeve... een wereld vol kleur en fleur! Bezoek de Orchideeën Hoeve en wandel door 25.000 vierkante meter overdekte tuinen. Bewonder duizenden soorten zeldzame orchideeën, tropische vogels, ondeugende aapjes, kleurrijke lori’s, mysterieuze reptielen en prachtige Koi Karpers. De fleurigste attractie van Nederland! Prijs: € 38,90 voor 2 personen Reserveer hier alvast je voucher!

9.Workshop bonbons maken! Je wordt meegenomen in de wereld van chocolade.
Gezellig en ongedwongen bonbons leren maken! Wat dacht je van krokante praline bonbons of overheerlijke slagroom truffels... Eigen handgemaakte bonbons om lekker thuis van te genieten.Prijs: € 35,50 per persoon Reserveer hier alvast je voucher!

10. Heerlijk ontspannen... met een uniek uitzicht over de stad! Een avondje complete ontspanning met een werkelijk prachtig uitzicht! Doordat deze sauna zich op de elfde etage bevindt, kun je zowel vanuit de panoramasauna als het zwembad genieten van het uitzicht over de mooie stad Leiden. Een unieke ervaring voor iedere saunaliefhebber! Prijs: € 19,95 per persoon Reserveer hier alvast je voucher!


De Grote Woonwinkel 500x500px
fonQ.nl

Populaire posts