Aleppo zeep / ZEEP & OLIËN


Najel Aleppo Zeep is hier verkrijgbaar - klikklik!

De geschiedenis van Aleppo Zeep gaat meer dan duizend jaar terug en vindt zijn oorsprong in Aleppo, een stad in het noordwesten van Syrië. Aleppo Zeep bevat geen chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De enige ingrediënten van Aleppo Zeep zijn biologische olijfolie en biologische laurierbesolie in verschillende verhoudingen.

Doorgaans bevat Aleppo Zeep 2% tot 40% biologische laurierbesolie. De rest is biologische olijfolie. Hoe meer laurierbesolie Aleppo Zeep bevat, hoe duurder de zeep. Dit is omdat laurierbesolie kostbaarder is dan olijfolie. Aleppo Zeep is een 100% natuurlijke zeep en is te gebruiken voor de dagelijkse reinig van je gezicht en lichaam.

Aleppo Zeep heeft zijn naam te danken aan de stad waar de zeep is geboren; Aleppo in Syrië. Aleppo Zeep was duizenden jaren geleden één van de belangrijkste handelsgoederen van de stad. Het recept en de vervaardigingsmethode van Aleppo Zeep is al die jaren hetzelfde gebleven en de zeep wordt vandaag de dag nog steeds op traditionele wijze gemaakt.

Aleppo Zeep is zo’n milde, hydraterende en natuurlijke zeep dat de zeep voor volwassenen, maar ook voor kleine kinderen, baby's en zelfs huisdieren gebruikt kan worden. Aleppo Zeep verfrist de huid, maar droogt de huid niet uit. De natuurlijke zeep is heel populair, omdat het een krachtig zuiverende en tegelijkertijd regenererende werking heeft. Aleppo Zeep reinigt je huid effectief en maakt je huid zacht en soepel. 

Aleppo Zeep voor je haren ?
Aleppo Zeep kun je gebruiken als shampoo om je haar te wassen. Veel commerciële shampoos bevatten kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen die je haar droog en dof maken. In het begin zal het wennen zijn. Je haar zal wat stijf aanvoelen. Dit komt omdat je haar moet wennen aan de 100% natuurlijke shampoo. Geef Aleppo Zeep een paar weken de kans en je zult het verschil merken. 
Aleppo Zeep voor je tanden?
Je kunt Aleppo Zeep zelfs als tandpasta gebruiken. De zeepachtige smaak is wel even wennen als je Aleppo Zeep als tandpasta gebruikt, maar je zult verstelt staan van het resultaat. Je tanden zullen schoner zijn en witter worden. Je merkt het al na een aantal weken wanneer je Aleppo Zeep voor je tanden gebruikt. Veel mensen denken dat fluoride nodig is in een tandpasta om hun tanden te reinigen en beschermen, maar dat is niet waar. Aleppo Zeep is compleet natuurlijk en reinigt je tanden op een grondige manier.
Aleppo Zeep tegen puistjes?
Heb je last van puistjes? Gebruik dan dagelijks Aleppo Zeep. Aleppo Zeep heeft een zuiverende werking. Aleppo zeep is een natuurlijke oplossing tegen puistjes en geeft kan betere resultaten geven dan commerciële middeltjes van de drogist. Aleppo Zeep heeft een krachtige reinigende en regenererende werking. Heb je last van onzuiverheden, gebruik Aleppo Zeep dan regelmatig. Aleppo zeep zuivert tot diep in de poriën, waardoor deze minder snel verstopt raken. Je huid wordt gevoed, ondersteund en vindt z'n kracht terug.

Meer Zeep & Oliën ? - lees ook Krappa Olie

Populaire posts