Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Bonenkruid / KRUIDENBLOG


Bonenkruid is een aromatische, laag groeiende plant met veel groene, langwerpige blaadjes. De smaak van gedroogd bonenkruid doet denken aan een combinatie van de kruiden en specerijen: tijm, munt en marjolein. Zoals de naam al doet vermoeden is bonenkruid erg geschikt als toevoeging aan gerechten met bonen. 
Voeg het als laatste aan een gerecht toe om de meeste smaak te behouden!

Bonenkruid (savory, Satureja hortensis) is meer dan alleen een lekkere smaakmaker! Het maakt zwaar verteerbare schotels lichter verteerbaar, omdat het vetten helpt af te breken.

De smaak van bonenkruid komt het beste tot zijn recht in warme gerechten. Het wordt veel gebruikt in de Mediterrane en Oost-Europese keuken. Je vindt het vaak terug in mixen als Provençaalse kruiden en Italiaanse kruiden. ‘Los’ kan het toegevoegd worden aan bijvoorbeeld stamppotten, paella, soepen, goulash en wildschotels. In de oudheid maakten de Romeinen bonenkruid saus, die ze aten bij vis en vlees. Koks hadden allemaal hun eigen geheime recept voor deze geliefde saus! .
Voeg Artwork by Sara toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)


Vallen jouw kruidenpotjes ook steeds omver in je lade of kast? Met dit kruidenrekje van Zeller staat alles piekfijn en klaar voor gebruik. Dit kruidenrek met daarop 12 verschillende kruiden is daardoor een echte aanrader voor uw keuken. Het kruidenrek bevat dus maar liefst 12 verschillende soorten kruiden die de meeste mensen regelmatig gebruiken tijdens het koken, waaronder peterselie, zwarte peper, oregano, curry en paprikapoeder.  

Het kruidenrek is een ideaal rek om op het aanrecht te plaatsen of aan een muur te bevestigen. Zo worden de kruiden op een overzichtelijke manier bij elkaar gezet. De kruiden zitten in glazen potjes met een strooidop, met elk een groot of een klein gat. Op het etiket van de potjes staat welk kruid in de potjes zit. Met een kruidenrek bespaar je ruimte, want je hoeft je kruiden niet in een keukenkastje te zetten en dat scheelt, want aan ruimte in de keuken heeft bijna iedereen een gebrek. Geur en aroma van de kruiden gaan niet verloren door de goede en snel sluitende deksels. Een kruidenrek is dus echt een verbetering van je keuken en zeker een garantie voor meer plezier in de keuken. Daarnaast is het kruidenrek gunstig geprijsd € 24,95 / Steviahouse / kruiden
De Grote Woonwinkel 500x500px
fonQ.nl

Populaire posts