Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

De 5 gouden make-uptips voor na je 40ste! / MAKE UP- VERZORGING

Naarmate wij ouder worden, verandert ook onze huid. Zit jij in jouw fabuleus 40’s of 50’s? Een goed moment om even opnieuw naar je make-uproutine te kijken. Met deze 5 handige make-up tips kom je zeker een eind verder!

#1.Maak je niet druk om lijntjes of rimpeltjes. Een oudere huid is prachtig en rimpeltjes geven je gezicht karakter. Wil je ze toch liever iets minder zichtbaar hebben? Gebruik dan een primer die de fijne lijntjes opvult. Subtiel en toch effectief. Hiermee voorkom je ook direct dat make-up in de lijntjes gaat zitten. 

#2.Wellicht heb je hier en daar een pigment- of ouderdomsvlekje dat je wilt camoufleren.  Het belangrijkste is dat je huid er fris en stralend uit blijft zien. Gebruik in plaats van een dekkende foundation een gekleurde dagcrème.De BB cream van Shiseido heeft de voordelen van gezichtsverzorging met het effect van make-up. Voor een stralend resultaat!
€ 39,- / NiceBeauty- klikklik!

#3.Lippen -  Hoe donkerder de kleur van je lippenstift, hoe smaller je lippen lijken. Donkere lippenstift kan je hierdoor een oudere en strenge blik geven. Voor een frisse look gebruik je een fel kleurtje op de lippen, bijvoorbeeld een helder rood of roze. 

#4. Denk ook aan de wenkbrauw want wenkbrauwen zijn erg bepalend voor het gezicht, een mooi verzorgde wenkbrauw kan wonderen doen voor je uitstraling. Naarmate je ouder wordt, worden je wenkbrauwen dunner, maar met een wenkbrauwpoeder of -gel kun je ze perfect bijkleuren

#5. De juiste oogschaduw aanbrengen!De huid rond je ogen wordt slapper naarmate je ouder wordt. Een felle of glitterende oogschaduw kan dit extra benadrukken. Kies daarom voor een matte oogschaduw in een subtiele bruintint. Dit geeft een natuurlijke look en laat de kleur van jouw ogen er prachtig uitspringen!

De Grote Woonwinkel 500x500px
fonQ.nl

Populaire posts