Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

De echte redenen waarom je make-up moet verwijderen / VERZORGING


Je make-up verwijderen voor je gaat slapen: het is een wijsheid die je meekreeg van je mama of oma. Hoewel je altijd hun goede raad probeert op te volgen, kan het na een nachtje uit een hele uitdaging zijn om cosmetica van je gezicht te verwijderen. In je bed kruipen met dat laagje mascara en foundation op je huid lijkt onschuldig maar is echter een ware aanslag op je gezicht. Lees hier welke nadelen het niet verwijderen van maquillage met zich meebrengt.

Wie kiest om foundation te gebruiken, houdt vaak van een lichte, onopvallende dekking die toch de hele dag blijft zitten. Je brengt het goedje meestal dan ook aan na alle andere verzorgingsproducten die je huid nodig heeft. Het feit dat je huid de hele dag is blootgesteld aan vervuilende stoffen die in de lucht hangen en bacteriën, vraagt er echt om dat je het laagje ’s avonds goed verwijdert. Wanneer je dat niet doet, krijgt je huid het moeilijk om zichzelf tijdens je nachtrust te vernieuwen en blijft er heel wat vuil achter wat kan zorgen voor irritaties zoals vlekjes en puistjes.

Eender welke soort lipstick zal ervoor zorgen dat je lippen uitdrogen. Erg gepigmenteerde lippenstift vraagt echter om wat extra voorzichtigheid: de dichtheid van de make-up kan je lippen echt verstikken waardoor er kloven gevormd kunnen worden. Gebruik daarom altijd een apart wattenschijfje met reinigingsproduct om je lippen schoon te maken en breng ’s ochtends een royale laag balsem aan om de vochtbalans te herstellen.

Gaan slapen met mascara op je fragiele wimpers zorgt er niet alleen voor dat de haartjes makkelijker afbreken en uitvallen maar kan je ogen erg irriteren. Zo verstoppen de mascaradeeltjes de follikels en kunnen je ogen geïnfecteerd raken. Wanneer bacteriën zich ophopen kan ook het slijmvlies van je ogen ontsteken en raken je oogleden gezwollen.


Nivea Micellair Waterproof Oog Make-Up Remover verwijdert hardnekkige waterproof oog make-up en mascara en verzorgt de gevoelige huid rondom de ogen. De formule met Zwarte Thee Extract heeft een magneetwerking waarbij olie, vuil & make-up worden aangetrokken via micellen. Micellen zijn microscopische kleine deeltjes die vuildeeltjes als make-up en overtollig talg omsluiten.
Kenmerken:
- verwijdert waterproof make-up en mascara;
- trekt olie, vuil en make-up aan via micellen.€ 7,19 De online drogist

Nivea Micellair Waterproof Make-Up Remover Doekjes verwijdert hardnekkige waterproof make-up en mascara en verzorgt de gevoelige juid rondom de ogen. De formule met Zwarte Thee Extract heeft een magneetwerking waarbij olie, vuil & make-up worden aangetrokken via micellen. Micellen zijn microscopische kleine deeltjes die vuildeeltjes als make-up en overtollig talg omsluiten.
Kenmerken:
- verwijdert waterproof make-up en mascara;
- trekt olie, vuil en make-up aan via micellen;
- uw huid kan weer goed ademen en ziet er gezond uit. € 3,59 
De online drogist


Nivea MicellAIR Expert Oog Make-up Remover Waterproof bevat een ongekende kracht die hardnekkige waterproof make-up en mascara verwijdert zonder dat u het middel hoeft in te wrijven. Daarbij laat het uw huid ademen door het te voorzien van een unieke zuurstofboost. Nivea MicellAIR Expert Oog Make-up Remover bevat naast de krachtige reiniging en zuurstofbooster ook een piekfijne magneetwerking op basis van micellen. Micellen trekken olie-, vuil- en make-updeeltjes aan en omsluit deze om ze eenvoudig te verwijderen. Op deze manier kunt u dus eenvoudig en snel genieten van een schone en gezond uitziende huid die weer perfect kan ademen! Deze make-upremover is in het bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. € 4,94 De online drogist

De Grote Woonwinkel 500x500px
fonQ.nl

Populaire posts