Is Brinta pap een gezonde maaltijd ?/ FOOD


Is Brinta gezond? Ja, Brinta heeft meerdere gezondheidsvoordelen. Brinta is onder andere goed voor de spijsvertering, de botten en de huid. Tevens heeft Brinta een positieve invloed op de bloedsuikerspiegel. Ten slotte is Brinta, een goede leverancier van koolhydraten, wat kan resulteren in een energie-boost, ideaal dus voor op de maandagochtend!

Brinta is eigenlijk een merknaam, die samengesteld is uit de eerste letters van BReakfast INstant TArwe. Het is in Nederland al sinds 1944 een begrip. Veel van ons zijn ermee opgegroeid. Brinta is een heel puur product. Het bestaat uit niets anders dan volkoren tarwevlokken waar een klein snufje zout aan is toegevoegd.

Geen toegevoegde suiker, kleur-, geur- of smaakstoffen, ongezonde conserveermiddelen of andere rare E-nummers. Brinta eten de meeste mensen in de vorm van Brinta pap, die je maakt door koude of warme melk (of een melkvervanger, of water) door de tarwevlokken te roeren.

Hoe kun je variëren met Brinta pap?
Hoewel we bij Brinta meestal aan de standaard Brinta pap met warme melk denken kun je er uitgebreid mee variëren. Je kunt Brinta pap zowel koud als warm eten.Voor extra eiwitten kun je aan de Brinta pap van alles toevoegen: eiwitpoeder, of noten en zaden bijvoorbeeld. Noten en zaden leveren bovendien ook gezonde vetten en micronutriënten. Ook kun je variëren met vers of gedroogd fruit zoals banaan, appel, peer, rozijnen en eventueel een snufje kaneel erbij.

Een frisse Brinta pap maak je met rood fruit, of met een combinatie van mango, papaya en wat kokos. Vind je het moeilijk elke dag voldoende groente te eten, denk dan eens aan een bijzonde combinatie van stukjes pompoen en speculaaskruiden, of van zoete aardappel en een scheutje kokosmelk. Je kunt Brinta pap eenvoudig aanpassen zodat ‘ie perfect past binnen je dagelijkse eetpatroon.
Lees ook! Waarom zijn vezels zo belangrijk?


babassu/Quai
Quai betekent ‘ja’ in het Frans, maar dan uitgesproken met het Parijse accent. Met de toegankelijke, luxe haarproducten van dit merk zeg je dan ook ‘ja’ tegen het beste haar van je leven. Oaui is opgericht door celebrity haarstyliste Jen Atkin, die het haar van onder andere de Kardashians onder handen neemt. In haar visie op gezond haar gaat ze terug naar de basis: mooi haar begint bij de wortel. Samen met de beste dokters in de industrie ontwikkelde Atkin een lijn van supplementen om het haar van binnen uit te voeden. De shampoos, conditioners, maskers en andere haarproducten verzorgen het haar dan weer optimaal van buitenaf en zijn vrij van sulfaten, ftalaten en parabenen. Met deze tweeledige aanpak maakt Ouai het je gemakkelijk om jouw je beste haar ooit te laten bereiken, zelfs als je druk bent. Toen ze nog backstage bij fashionshows het haar van de modellen deed, kreeg Atkin daar maar 15-30 minuten voor. Haar doel is om iedere vrouw binnen datzelfde tijdbestek een topkapsel te geven. Immers: de moderne vrouw werkt hard én maakt evenveel plezier. 

Er goed uitzien moet moeiteloos zijn. Ouai belichaamt de slimme, coole en gegronde attitude van deze eigentijdse vrouw in haarproducten die staan voor effectieve luxe zonder poespas. Het creëert rust in een wereld vol schreeuwerige merken: een verademing op gebied van haarverzorging.

Populaire posts