Oeps is je scheerschuim op? / VERZORGING


Wil je net je benen scheren omdat je vanavond dat nieuwe jurkje gaat dragen, of je moet naar je date! En jahoor juist nu is je scheerschuim op! Geen zorgen, de volgende producten die jij zeker weten wel thuis hebt kan je ook gebruiken als scheerschuim!

#Haar conditioner
Door de conditioner worden je beenhaartjes zachter, waardoor ze makkelijk te scheren zijn. Ook heeft conditioner een hydraterend effect op je huid.
#Kokosolie en suiker
Pak een schaaltje en doe hier 2 eetlepels kokosolie in. Strooi er vervolgens nog een beetje (riet)suiker bij. Door de kokosolie worden je benen lekker glad, en de suikerkorreltjes maken dat het goedje ook een scrubbende werking heeft. Spoel je benen daarna goed af, zodat alle kokosolie weg is, zo nu heb je supergladde zachte benen.
#Olijfolie
Ook olijfolie voedt de huid en maakt je huid lekker glad. Smeer dit op je benen, onthaar ze en spoel daarna goed af. Je huid al zo zacht is, hoef je geen bodylotion meer te gebruiken!

WIJ HOUDEN VAN SUPER DEALS!!!!!


Miqura Hair Steam Mask All Hair Types 1 PieceMiqura Miqura Hair Steam Mask Alle haartypen zijn een haarmasker dat de focus, spa-ervaring en intense haarverzorging rechtstreeks in uw eigen huis brengt. Deze wegwerpbare capuchon is een exclusieve salonbehandeling voor thuisgebruik, dus u krijgt hetzelfde heerlijke en zijdezachte resultaat alsof u langs de kapper loopt. Het masker is perfect voor u met droog en beschadigd haar, omdat het is verrijkt met arganolie, zijde-aminozuren, complexe eiwitten en etherische oliën die elk individueel haar in de diepte voeden en verzorgen. Omdat het een kap is, wordt het haar geholpen door de dampen die zich onder de hoed bevinden, waardoor het haar een extra oppepper krijgt en zorgt het ervoor dat het serum door de lagen breekt die buiten het haar zitten, zodat het niet binnen en buiten zal zijn. out. Een geweldige en praktische behandeling voor degenen die glanzend en gezond haar willen. Klikklik! NiceBeauty - Deals

Populaire posts