Tieners leggen een bril op de vloer en mensen dachten dat het een kunstwerk was / TREND NEWS - WERELD


Wat gebeurt er als je naar een kunstshow gaat? Je weet dat je bijna alles kunt verwachten...maar dit? 

Twitter-gebruikers @TJCruda en @k_vinnn vonden het leuk om mensen een geintje uit te halen, want wat ze deden, is een bril op de vloer in San Francisco's Museum of Modern Art te leggen en binnen een paar minuten verzamelden zich bezoekers rond de bril. Bezoekers staarde naar en namen er foto's van...tja.. omdat ze dachten dat het een kunstwerk was. De grappenmakers, die nog in hun tienerjaren zijn, documenteerden de reactie van het publiek en publiceerden de foto's vervolgens op Twitter....eerlijk ? te geweldig dit!
EXTREME DEALS !!..DIT JE ZEKER NIET MISSEN!TIGI Bed Head Fully Loaded Duo is een shampoo en conditioner voor fijn en plat haar. Ze bevatten een technologie die enorm volume geeft en die ook in het haar wordt opgenomen, zodat het haar dikker aanvoelt. Zowel de shampoo als de conditioner hebben een mooie geur van geurende bessen. Ze verrijken je haar met vocht zonder te verdunnen of te smeren. 
- 1 stuks TIGI Bedhoofd Volledig Geladen Massieve Volume Shampoo 750ml 
- 1 stuks TIGI Bedhoofd Volledig Geladen Volumeapparaat Jelly 750 m
 41,43  € 12,29 - NiceBeauty - Deals

TIGI Bed Head Colour Goddess Duo 2x750 ml (u. pumpe)

41,43 € 12,29 - NiceBeauty - Deals 

Tigi Bed Head Color Goddess Tweens Duo Set bestaat uit een shampoo en conditioner voor een gekleurd haar. 
De set bevat: 
- 1 stuks TIGI Bed Head Color Goddess Oil Infused Shampoo voor gekleurd haar 750 ml 
- 1 stuks TIGI Bed Head Color Goddess Oil Infused Conditioner voor gekleurd haar 750 ml 
Color Goddess Shampoo heeft een hoog gehalte aan keratine en zoete amandelolie, die samen een gekleurd haar versterken en verzorgen. De shampoo verlengt de houdbaarheid en intensiteit van de haarkleur. Het haar blijft achter met een super mooie glans. Masseer de shampoo in vochtig haar en spoel grondig met water. 
Color Goddess Conditioner is een kleurbeschermende conditioner. Het bevat zoete amandelolie, voedzame sheaboomboter, vitamine E en keratine. Het is een ultradunne en beschermende laag van elke haarlijn die de haarkleur langer houdbaar houdt en een mooie glans behoudt. TIGI Bed Head Elasticate Duo 2x750 ml (u. pumpe)
41,43 € 12,29 - NiceBeauty - Deals 

TIGI Bed Head Elasticate is een shampoo en conditioner die de haarstructuur opnieuw opbouwt en versterkt. Ze bevatten een aantal voedingsingrediënten die eiwitten toevoegen die elke haarlijn versterken. Bovendien verbeteren de producten ook de flexibiliteit van het haar, waardoor het haar gemakkelijker wordt om te werken. Je haar wordt sterk, gezond en met een betere glans achtergelaten. 
De set bevat: 
- 1 stuk TIGI Bed Head Elasticate Verstevigende Shampoo 750 ml 
- 1 stuk TIGI hoofdverstevigingversterker met bedhoofd, 750 ml 
TIGI Bed Head Elasticate Versterkende Shampoo is gemaakt om het haar te versterken en tegelijkertijd textuur toe te voegen, en deze innovatieve shampoo verbetert de handling om u heerlijke lokaasproducten te geven. Diep voedzaam en reinigend, en het geeft een prachtige glans die lang aanhoudt. 
TIGI Bed Head Elasticate Versterkende Conditioner is een superwerkende en vullende, en deze conditioner helpt voorkomen dat haar breekt en bereidt het haar voor op styling, zodat je elke keer een perfecte salonafwerking krijgt. Voegt kracht en een zijdeachtige structuur toe, dus het is een must-have. 

Populaire posts