Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Tijd voor de nieuwe haarkleuren trend / HAAR - VERZORGING

Loop je al geruime tijd rond met dezelfde haarkleur en vind je het tijd worden voor iets anders? Laat je dan inspireren door de vele nieuwe kapsels die we op de catwalk tijdens de grote afgelopen modeweken zagen. De nieuwe haarkleuren die zeker het proberen waard zijn, van "veilige" bruine, rood, met blonde tinten. Plan je bezoek aan de kapper maar alvast in.

# Roestbruin 
Brunette, maar toe aan een warmere tint? Kies dan voor roestbruin, waarbij een warmere kleur wordt toegevoegd aan je natuurlijke bruine lokken. Op die manier verschijnt er zowaar een rode gloed over het haar, waarmee je gegarandeerd de show steelt. ..zo blijven we nog wel bij de moeder natuur!

#Heroisch rood 
Natuurlijke redheads .Vooral in combinatie met (natuurlijke) krullen een betoverend gezicht, dat zeker niet onderdoet voor een heroïsche look à la Merida van Disney-powerfilm Brave.

#Auburn 
Auburn een heuse trend in beautyland, en kan in het Nederlands het beste vertaald worden naar kastanje- of roodbruin. Een herfstige tint die zeker ook in de lente en zomer waanzinnig mooi is. Lijkt op roestbruin, maar is toch anders door de oplichtende delen in het haar...ook Julia Roberts is er voor gegaan.
Zeker weten een aanrader!! 💙

4 Cure System Oil Hair Mask
Voor alle haartype geschikte haarmasker, dat kan worden gebruikt als een conditioner na het wassen of behandelingen. Het is speciaal ontworpen om irritatie van de hoofdhuid tegen te gaan en te vechten roos. Het verwijdert alle dode huidcellen, voegt vocht aan zowel de hoofdhuid en het haar en verbetert de structuur van beschadigd haar. Het zorgt ervoor dat de vochtbalans van het haar en de hoofdhuid wordt op een gezond niveau, die irritaties te verminderen. Het kan zelfs helpen herstellen van beschadigde haar en geeft het haar een mooie, natuurlijke glans. € 6,20 nicebeauty - haarverzorging ..owja en vergeet niet je aan te melden bij nicebeauty en profiteer gelijk van je 10% korting. 
De Grote Woonwinkel 500x500px
fonQ.nl

Populaire posts