Vaatwastabletten niet alleen voor een schone vaat gebruiken/ WIST JE DAT?

Denk je dat je vaatwastabletten alleen voor een schone vaat kan gebruiken? Dan heb je het goed mis! Nieuwsgierig?..lees verder!

#Frituurpan
Frituurpan schoon maken?? Het overtollige vet aan de binnenzijde van de pan is vaak moeilijk los te krijgen ...maar gelukkig kan een vaatwastablet dit probleem makkelijk oplossen. Vul de lege frituurpan voor driekwart met (warm) water en voeg hier een vaatwastablet aan toe. Laat ook het frituurmandje in de pan zitten. Zet de frituurpan aan op maximaal 90 graden voor ± 10 minuten. Spoel hierna de pan af met wat heet water.

#Geurverdrijver
Wanneer je weer eens een vis hebt gebakken of gezellig hebt gourmetten....tja dan heerst die ene geur weer overal in huis. Een makkelijke manier om van deze kooklucht in huis af te komen is om een vaatwastablet te gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen is een grotere pan met een flinke laag water te vullen. Zet dit op een laag vuurtje en voeg een vaatwastablet toe. De kooklucht wordt door de pan met water geabsorbeerd en je woning zal verlost zijn van alle vieze geuren.

#Bruine aanslag
De echte theeleuten onder ons kennen dit probleem: de lelijke bruine aanslag dat achterblijft in je theepotten en glazen. Hoe hard je ook boent tijdens het afwassen, echt makkelijk te verwijderen is het niet. Maar, daar komt nu verandering in !!Voeg wat kokend water samen met een vaatwastablet in de theepot of verdeel het water over de theeglazen. Laat dit een uurtje inweken en spoel het servies goed af. Je zal zien dat de bruine aanslag is verdwenen!

#Gele vlekken
Gele vlekken in bijvoorbeeld witte t-shirts en met name bij de oksels zijn deze gele zweetvlekken lastig weg te krijgen.  Het enige wat je hoeft te doen is een vaatwastablet toevoegen aan de wasmachine. Volg het normale wasprogramma en je kleren zullen weer stralend wit zijn!

#Pannen
Zitten er aangekoekte etensresten in de pan zitten en krijg je dit hardnekkige vuil lastig eraf? 
Zet de pan met aangekoekte etensresten op het fornuis. Vul de pan met een laag water en leg hier het tablet in. Zet het fornuis aan op middelhoog vuur en laat dit een aantal minuten koken. Voeg vervolgens de pan schoon met water en een spons en hij zal er weer uitzien als nieuw!
Lees ook!Wat wel en niet mag in vaatwasser!
€ 27,95 /Joy of Matcha
Proef de voordelen van Matcha thee. Wereld’s gezondste thee. Rechtstreeks uit Kagoshima, Japan! 3-5 uur constante energie. Stimuleert je metabolism en helpt bij het afvallen.#137x meer antioxidanten dan groene thee – antioxidanten beschermen ons tegen levensbedreigende ziekten.
#Verbetert rust – reeds duizenden jaren drinken de Japanse Zen boeddhistische monniken Matcha Thee als middel om te ontspannen en meditatie, maar kunnen ze toch alert blijven.
#Verhoogt geheugen en concentratie – bladeren van Matcha bevatten het aminozuur L-Theanine welke de productie van dopamine en serotonine stimuleren. Deze zorgen voor een betere stemming, verbeteren je geheugen en bevorderen je concentratie.
#Verbrandt calorieën – Matcha groene thee verhoogt het metabolisme, wat bijdraagt tot sneller gewichtsverlies zonder negatieve bijwerkingen.
#Ontgift het lichaam – tijdens de laatste 3 weken voor de oogst worden de matcha planten afgedekt van zonlicht. Dit zorgt voor een enorme toename in de chlorofylproductie welke maken dat matcha thee een krachtig detoxmiddel is.
#Versterkt het immuunsysteem – een kopje matcha thee bevat aanzienlijke hoeveelheden calcium, kalium, vitamine A en vitamine C, ijzer en eiwitten.
#Verhoogt je energieniveau – de Samurai dronken matcha groene thee om de energieke eigenschappen voordat ze de strijd in gingen. De unieke combinatie van voedingsstoffen en cafeïne in matcha thee zorgt voor een energieboost die tot wel 6 uur kan aanhouden. 

Populaire posts