Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Vrouw met rondingen maakt je gelukkiger / ONDERZOEK - WETENSCHAP

Door verschillende sociale media kanalen lijkt het alsof de maatschappij de voorkeur geniet aan slanke dames. Echter blijkt uit psychologisch onderzoek dat mannen juist gelukkig zijn als ze een vrouw aan hun zijde hebben met een maatje meer. In de maatschappij zie je dat de voorkeur wordt gegeven aan slanke dames. Dit zie je overal terug, zoals in reclames, modebladen enz Maar toch steekt de realiteit anders in elkaar.

Het onderzoek beweert dat ‘ronde’ dames vaker als positief worden beoordeeld. ”De vrouw met een maatje meer zijn vaker liever en gevoeliger”. Onderschat ook niet dat de houden van eten. Uit dit gegeven komen interessante gevolgen voort, namelijk dat mannen het heerlijk vinden dat ze samen met hun partner lekker kunnen genieten van een maaltijd en niet op hun dieet hoeven te letten.

Daarnaast stelt het onderzoek dat vrouwen die geen catwalk lichaam hebben, vaak ook nog eens goed kunnen koken. En laten we eerlijk wezen: Van een lekkere maaltijd word je toch gewoon gelukkig! De eindconclusie van het onderzoek is heel duidelijk: Mannen die een vrouw met een maatje meer aan hun zijde hebben, lachen meer en zijn gelukkiger. 

VOOR DAMES MET KLEDINGMATEN TOT EN MET XXL 

De Grote Woonwinkel 500x500px
fonQ.nl

Populaire posts