Dates - afspreken maar niet opdagen? / ONDERZOEK - WETENSCHAP

Als je denkt dat je een leuk persoon aan de haak heb geslagen via een dating app, ......dan moet je maar hopen dat je date komt opdagen ! Namelijk het komt regelmatig voor dat mensen juist niet komen opdagen. Mits dat ze een oprechte reden hebben vanwege een spoedgeval!  Want volgens gedragswetenschapper Clarissa Silva zijn er ook psychologische verklaringen waarom mensen niet komen opdagen.
Onzekerheid / Volgens Clarissa zijn er twee soorten mensen die het vaakst niet komen opdagen op dates. De ene persoon is vooral bang om fouten te maken en komt daarom niet opdagen. De ander is juist bang dat ze zelf in de steek gelaten zullen worden, waardoor ze preventief juist de andere partij in de steek laten.
Zelfvertrouwen / Volgens Psychotherapeut John D. Moore is er nog een andere groep die soms niet komt opdagen. Namelijk de mensen die bevestiging nodig hebben dat ze nog mensen kunnen verleiden. Ze krijgen een boost in hun zelfvertrouwen als iemand akkoord gaat om op een date met ze te gaan. De date zelf is dan niet zo belangrijk meer, waardoor ze wellicht helemaal niet komen....wel flauw hoor!


Advertentie

KLIKKLIK & ga hier naar Desiqual!

WARME ZOMER

Zomers tropisch: We presenteren lichte stoffen en oversized patronen. Kaftans en wijde jumpsuits, vlotte jurken. Lekker tropisch met fluoraccenten. Ga ervoor!Klik hier en kijk snel bij Desiqual Het kleurenpallet van Miami in een levendige, frisse en 100% zomerse capsulecollectie.

Populaire posts