Kies je schaal / INTERIOR - EXTERIOR

Philipi Mesh Fruitschaal € 27,90 / klikklik en ga hier naar fonq
SCHALEN
Een schaal is in vele gevallen functioneel en dient vooral als fruitschaal. Toch is dit voorwerp meer dan een voorwerp waarin u fruit kwijt kunt. Een schaal kan een bepaalde sfeer uitdrukken of als eyecatcher dienen. U kunt er een mooie bloempot in plaatsen of het als kunstvoorwerp op een kast zetten. Schalen zijn er daarom ook in alle denkbare vormen en materialen. Zo kan je kiezen voor bijvoorbeeld bamboe, glas, keramiek of koper. Elk van deze materialen hebben een eigen karakter en passen bij bepaalde stijlen van woon-inrichting. Zo gaat bamboe en koper heel goed bij de landelijke stijl. Glas en keramiek passen uitstekend bij moderne en trendy interieurs.

Het voordeel van een schaal is dat ze makkelijk inzetbaar is op vele plaatsen. Tevens is dit object perfect te combineren met andere accessoires zoals vazen en potten. 
Schalen brengen pit en afwisseling in uw inrichting. Het is vaak een klein object dat heel wat resultaat oplevert. Schalen gaan trouwens ook heel lang mee. 
 Kartell Moon Schaal € 70,02 / in verschillende kleuren klikklik 
Niet zo'n fruitliefhebber? Een schaal op tafel is ook handig om losse rommeltjes of de sleutelbos in te leggen. Riviera Maison Rustic Rotan schaal € 29,95 klikklik 
Populaire posts