Wie is hier de minst intelligente persoon in de afbeelding – Wie denk jij dat het is? / TEST - LIFESTYLE

Een leuke test! Kies de minst intelligente persoon in e afbeelding ...wie denk jij dat het is? en kom snel achter wat het zegt over jou!

# 1 - Je bent een leider en hoogstwaarschijnlijk een extrovert. De mensen om je heen geloven dat ze je kunnen vertrouwen, hoewel je ook de reputatie hebt om koppig te zijn. Je neemt vaak te snel beslissingen. Probeer wat meer tijd over je ideeën na te denken.

# 2 - “Twee keer meten, één keer knippen.” Dit oude gezegde geldt beslist voor jou. Wijsheid en emotionele stabiliteit zijn hoe jij bent. Soms probeer je de verantwoordelijkheid van dingen naar anderen over te brengen. Je bent een aardig persoon en soms voelen mensen om je heen de verleiding om van je te profiteren.

# 3 - Je houdt van dromen, maar je dromen zijn heel groot. Toch slaag je er op de één of andere manier in om ze te realiseren. Mensen begrijpen je vaak niet omdat je standpunten voor veel mensen vaag kunnen lijken.

# 4 -Je bent een zeer principieel persoon met een eigenzinnige persoonlijkheid. Je hebt overal een mening over en je staat altijd klaar om tegen het systeem in te gaan. Maar wees voorzichtig met het doen van dingen die schadelijk voor jou kunnen zijn, gewoon om anderen iets duidelijk te maken.

 SALES DIE JIJ NIET MAG MISSEN!!💙

No Makeup Skincare – No Blush Blush SPF30
Perricone MD

No Makeup Skincare brengt wetenschap en beauty samen en richt zich op een veel voorkomend probleem: het verlies van de jeugdige teint. Als we ouder worden, wordt de pigmentaanmaak verstoord en verliest de huid zijn natuurlijke glans. En verschijnt er een grauwe gloed in het gezicht.

Samengesteld met de toonaangevende anti-verouderingstechnologie van Perricone MD, egaliseert No Makeup Skincare de huid en herstelt het tegelijkertijd de jeugdige kleur. Zo ligt een gezonde glanzende huid binnen handbereik. De baanbrekende samenstelling van No Makeup Skincare bezorgt de huid meteen een jeugdige kleur, maar zorgt op termijn ook voor meer sprankelende en stralende gelaatstrekken.

Een innovatief serum voor de jukbeenderen dat is samengesteld met DMAE om zachte ronde wangen met een gezonde kleur te bewerkstelligen.36,75 25,00 / Babassu/sale

Populaire posts