De top 10 make-upfouten die bijna iedere vrouw maakt en doen je ouder lijken!! / MAKE UP- VERZORGING

Tekst by: Mandy
@Make up-Artist

Zoals velen onder ons weten dat het een taak is om met make-up jouw schoonheid te benadrukken. Zo af en toe doet het ook de minder mooie kanten verbloemen. Want als je het niet goed doet  kan cosmetica ook het tegenovergestelde effect bereiken?
Veel vrouwen maken fouten bij het aanbrengen van hun make-up en weten niet eens dat ze iets fout doen. Daarom heb ik  een lijstje samengesteld met fouten die veel vrouwen maken met hun make-up, waardoor ze jaren ouder lijken in plaats van jonger. Na het lezen van deze 10 ‘fouten’ hoef je ze niet meer te maken en wordt jouw schoonheid nog beter benadrukt!

1# Blush. 
Blush heeft de kracht om een gezicht te transformeren. Wees wel voorzichtig, omdat blosjes van donkere tinten je ouder doen lijken. Maak dus geen gebruik van matte en donkere kleuren.
2# Mascara
Mascara op de bovenste wimpers doen je ogen groter lijken en vallen je ogen echt op. Mascara op je onderste wimpers legt de nadruk op de rimpels rond je ogen, dus probeer je onderste wimpers zo naturel mogelijk te houden!
3# Oogpotlood 
Als je op het onderste ooglid met een zwart potlood een lijntje trekt, worden je ogen visueel smaller. Dit is een van de grootste fouten die je kan maken met make-up. Wil je je wimpers er voller uit laten zien, teken dan de ruimtes ertussen?
4# Oogschaduw
Dit is een van die fouten die iedereen maakt. Bruine oogschaduw fleuren je ogen op, maar ze benadrukken de vermoeidheid van de oogleden. Het steelt de jeugd van je ogen, dus kies voortaan voor een andere kleur.
5# Eyeliner 
Zwarte eyeliner is lastig te matchen met jouw huidskleur en zorgt er vaak voor dat je er ouder uit ziet. Gebruik daarom alleen nog maar blauw, groen, bruin of violet. Deze kleuren zorgen voor een minder harde uitstraling.
6# Dikke en strakke lijnen.
Als je denkt dat een dikke en strakke lijn op je bovenste ooglid je zelfverzekerder doet lijken: dat is absoluut niet waar! Zeker als je de eyeliner niet blendt. Gebruik je alleen mascara & eyeliner/oogpotlood? Zet dan een dunnere streep voor een natuurlijkere uitstraling.
7# Lipliner 
Een lipliner is fantastisch als je een vaste hand en precies dezelfde kleur als de lippenstick hebt. Heb je dit niet? Laat de lipliner dan zitten, want niet dezelfde kleur of geen nette lijn, zorgt ervoor dat je er jaren ouder uitziet dan je werkelijk bent.
8# Concealer 
Ook te veel concealer onder je make-up zorgt ervoor dat je er ouder uitziet. Gebruik concealer alleen om oneffenheden weg te werken. Zo voorkom je dat je deze fout nog eens maakt.
9# Foundation 
Een verkeerd gekozen kleur zorgt ervoor dat je er, minimaal, 10 jaar ouder uitziet dan dat je daadwerkelijk bent. Test dus altijd dat jouw foundation 100% blendt met je huidskleur.
10# Poeder
Te veel poeder op het gezicht droogt je huid uit waardoor je er automatisch ouder uitziet dan je echt bent. Visagisten bevelen dan ook aan om alleen een klein laagje op de kin en neus aan te brengen.

Depot The Male Tools & Co

Depot No. 101 normaliseren Daily shampoo is een shampoo die geschikt is voor een normaal haar. Het is met een lichte wassen werkzame stoffen zachtjes wast het haar volledig. Het bevat een specifiek mengsel van 14 kruidenextracten, die verschillende gunstige effecten op zowel haar en huid. Pro Vitamine B5 biedt om weer op te bouwen, te kalmeren en verzachten de huid en het haar, terwijl de essentiële olie van salie werkt antioxidant bescherming, alsmede bij te dragen aan de frisse geur van eucalyptus. Na gebruik van de Depot No. 101 Normalizing Daily Shampoo haar zal volledig schoon zijn en u zult een heerlijk gevoel van frisheid hebben.€ 12,49 / NiceBeauty - Depot

Depot No. 102 Anti-Roos & Talg Controle Shampoo is een anti-roos shampoo. Vecht roosvorming en herstelt de balans van vet haar en hoofdhuid. Het is, onder meer, magnesium en aluminium dat overtollig talg absorberen. De shampoo bevat een specifiek mengsel van 10 kruidenextracten, die tezamen verschillende gunstige effecten op huid en haar. Depot No. 102 Anti-Roos & Talg Controle Shampoo normaliseert vet balans en houdt de hoofdhuid en het haar gezond. Het heeft een frisse geur van menthol, eucalyptus en salie. Voordelen: - Anti-roos shampoo - Herstelt en normaliseert vetbalans - absorbeert overtollige talg - met frisse geur van menthol, eucalyptus en salie.€ 12,49 / NiceBeauty - Depot 

Depot No. 202 Compleet leave-in conditioner is een multifunctioneel product. Dit unieke product werkt hydraterend, verzachtend en beschermend, terwijl de controle over het haar. Het is met een mengsel van 10 kruidenextracten, die verschillende gunstige gevolgen voor zowel haar en huid verschaft. Het is met siliconen die het haar een mooie glans geeft, terwijl het haar wordt beter beheersbaar. Bovendien, het UV filter dat haar beschermt tegen bleken en drogen effect van de zon. Depot No. 202 Compleet leave-in conditioner is ook geschikt om te gebruiken voor een baard.€ 12,49 / NiceBeauty - Depot

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) 

Populaire posts