Goede nachtcrème is heel belangrijk voor je huid / VERZORGING

Voordat je gaat slapen is het belangrijk om een nachtcrème te gebruiken...WAAROM?

Uit onderzoek blijkt dat veel vrouwen in Nederland geen nachtcrème gebruiken? Zonde! Want een nachtcrème is voedend helpt het effect van een dagcrème te ondersteunen door de huid in de avond goed te voeden en te hydrateren.Overdag – in waakstand – is de huid vooral bezig zichzelf te verdedigen tegen zonlicht, sigarettenrook, vervuiling als fijnstof en uitdroging door vochtverlies. De natuurlijke verdedigingsbarrière van de huid vraagt voortdurend om aandacht.

Terwijl je slaapt, is de huid druk bezig om te herstellen. Vooral tussen één en vier uur ’s nachts herstellen de huidcellen het best. Een nachtcrème kan dan nog een handje helpen. Gebruik daarom een nachtcrème altijd op een gereinigde huid en breng rijkelijk aan, zodat de huid goed gevoed wordt. Een nachtcrème is vaak wat lichter van textuur zodat hij makkelijk kan worden opgenomen en de huid goed kan herstellen terwijl je slaapt.

Tevens blijkt ook uit onderzoek dat vrouwen die niet voldoende slaap krijgen (gemiddeld minder dan 8 uur per nacht), kampen met een lagere cel energie gen activiteit, vooral wanneer ze ouder dan 40 zijn. Op basis van deze kennis, mogen we stellen dat de nacht de beste periode is voor de huid om te herstellen en te verzorgen.

Ook een goeie !

Revitalift Laser X3
De Laser X3 dag- en nachtcrème van L’Oréal Paris is geschikt voor vrouwen van 40 jaar en ouder. X3 verwijst naar de drievoudige werking: vermindering van rimpels, versteviging van de huid en een verbeterde huidtextuur. Kraaienpootjes en frons- en voorhoofdrimpels worden zichtbaar minder. De huid voelt direct frisser en gladder en is tot 48 uur intens gehydrateerd. Hij is er ook met SPF 20 voor extra bescherming!

Nachtcrème € 31,99 /  Revitalift Laser x3 / De online drogist 
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) Populaire posts