Wist je al dat appelazijn een wondermiddel is? / WIST JE DAT? - INTERIOR- EXTERIOR


Wist je dat je appelazijn  goed kan  gebruiken om je lichaam te ontgiften of je immuun systeem te versterken en nog veel meer…wij hebben de beste tips met appelazijn  in dit artikel voor je op een rijtje gezet.

Appelazijn geefT hout weer een mooie glans
Meng 1/4 kopje met 2 kopjes water en 2 eetlepels olijfolie. Dep een vochtige doek in het mengsel en wrijf het hout in voor een stralend resultaat
Onkruidverdelger
Meng 2 delen appelazijn met een deel water en doe het in een sprayflacon en spray het over je onkruid.
Vetvlekken
Meng een kopje water en appelazijn en doe het in een sprayflacon. Spray het mengsel op op de vetvlekken en haal er een doekje langs. Een onmisbaar product voor in de keuken!
Appelazijn verfrist je huid
Reinig je huid door een deel appelazijn en water in een sprayflacon te doen. Spray het op je gezicht en wacht een paar seconden, de geur van azijn is zo verdwenen.
Appelazijn voor slechte adem 
Maak een mengsel in een glas met 2 delen water en 1 deel appelazijn. Even je mond spoelen voor 30 seconden en de vervelende geurtjes zijn verdwenen
Appelazijn voor bulten en blauwe plekken 
Dep een wattenschijfje in de appelazijn en dep hiermee op de plekken

Owja en ook nog goed voor: 
#Zere keel
Appelazijn helpt onder andere tegen een zere keel als je het mengt met water en honing. Dat levert namelijk een drankje op dat prima als natuurlijk geneesmiddel te gebruiken is.
#Maagzuur
Het vermindert ook brandend maagzuur. Het helpt namelijk lage zuren op te lossen, zo is uit onderzoek gebleken. Twee theelepels appelazijn met een glas water is hiervoor genoeg.
#Verstopte neus 
Ook helpt het een verstopte neus weg te werken. Doe wederom 2 theelepels in een glas water en je zult merken dat het een stuk beter zal gaan!
VERRY LEUK HE?! 💜Schoudertas € 79,95 / desigual
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) 

Populaire posts