Fallayage / haarkleur - trend 2019 is hot, hot, hot! / HAAR - VERZORGINGVorig jaar kwam de de fallayage-kleuringmethode al een beetje naar boven drijven als nieuwe haartrend en nu 2019 in volle gang is kunnen we er niet meer omheen: fallayage is hot, hot, hot!

Fallayage
Hadden we niet al de balayage-trend? YEP….wat is dan Fallayage?
Fallayage is de winterse variant op balayage. Balayage is een verftechniek waarbij je kapsel subtiel ingezette highlights krijgt die er heel natuurlijk uitzien en een sun kissed look aan je haar geven.


En nu is het tijd voor een winterse variant  "the fallayage".
Bij balayage zie je heel vaak een combinatie van bruin haar met asblonde plukken met koele ondertonen. Omdat het in de herfst en winter buiten al koud genoeg is, is het bij fallayage juist de bedoeling dat je niet voor koele tinten gaat, maar wat warmte aan je haar toevoegt. Denk aan kleuren als karamel, goudblond en koper. Dat past beter bij het seizoen. En heb jij dun haar? Dan is dit echt dé trend voor jou. Door fallayage lijkt je haar namelijk voller. …te geweldig!
yourskin.nl
Hebt je last van nare vlekjes in je gezicht en wil je die camoufleren? Gebruik dan de foundation van DERMABLEND / VICHY. Voor zowel lichte huidimperfecties zoals rode vlekken of donkere kringen als zwaardere huidimperfecties zoals vitiligo, wijnvlekken, pigmentstoornissen of couperose..Dermablend is make-up lijn van Vichy.

Populaire posts