WERELD

laatste update: februari 25, 2019

SHISHA ROKEN DE NIEUWE TREND / WERELDWat is Shisha?
Shisha is eigenlijk de Arabische benaming voor waterpijp. Het woord stamt vermoedelijk van het Perzische "Shishe", wat "glas" betekent.

Sommige mensen zeggen dat de oorsprong van de waterpijp (ook wel shisha of hookah genoemd) komt van de noord- westelijke provinciën van India langs de grens van Pakistan in Rajasthan en Gujarat bijna een millennium geleden. Deze waterpijpen waren toen simpel, primitief en ruw in zijn design. Ze werden voornamelijk gemaakt van een kokosnootschaal basis en een pijp gemaakt van bamboo of hout met een kom eraan vast. De hookah vond zijn weg door het Perzische rijk wat ook Pakistan, Afghanistan, veel van het midden oosten en Arabische delen van Noord Afrika omvatte.

Shisha-tabak anders dan gewone tabak
Shisha-tabak is een speciaal behandelde, niet gedroogde tabak, die uit een mengeling van tabak, melasse (of honing) en glycerine bestaat. Shisha-tabak is aanmerkelijk vochtiger en langer gesneden dan gewone tabak.Er bestaan bij Shisha-tabak veel verschillende smaken en de mogelijkheden om te combineren zijn haast onbegrensd. De meest favoriete smaak in West-Europa is appel! Overige smaken zijn: kersen,mint,sinaasappel citroen mango vanille banaan cappuccino karamel zoethout kokosnoot druiven aardbei perzik meloen en zelfs colasmaak.

Wie is de uitvinder van de waterpijp?
Volgens Cyril Elgood, de schrijver van het boek “Medicine in Persia”, ligt de oorsprong van de hookah ook in India. Volgens zijn bronnen, die hij niet wilde delen, werd het concept bedacht door Hakim Abul Fateh Gilani, een Iraanse arts in dienst aan het hof van een Mongoolse keizer (1542-1605). Dit was na de Europese introductie van tabak aan India. Hakim Abul Fateh Gilani kwam van Gilan, een provincie in het noorden van Iran, naar India. Hij werd later een arts aan het hof van de Mongolen. Hij bracht zijn bezorgdheid uit over het feit dat het roken van tabak populair werd onder de Indiase edelen. Daarop volgend beoogde hij een systeem wat ervoor zorgde dat de rook door water werd getrokken alvorens te inhaleren om zo “gezuiverd” te worden.

Afhankelijk van de locatie wordt de hookah of waterpijp onder verschillende namen genoemd. In de Arabische taal noemen ze het “Shisha” of “Nargeela” of “Argeela”, en dit gebruiken ze door de gehele Arabische wereld. “Nargile” is de naam die het meest voorkomt in Turkije, Griekenland, Cyprus, Armenië, Azerbeidjaan, Jordanië, Libanon, Syrië en Israel. “Nargileh” stamt af van het Perzische woord “Nārghile”.

In Albanië, Bosnië en Kroatië wordt de waterpijp een “Lula” of “Lulava” genoemd wat “pijp” betekend. Het woord “Shishe” refereert naar de vaas. In Servië, Bosnië en Herzegovina, en in een groot gedeelte van het oostelijke en zuidelijke van het voormalige Joegoslavië wordt “Nargile” of “Nagile” gebruik om te verwijzen naar de pijp. “Šiša” gebruikt om te verwijzen naar de nicotine en teer vrije tabak dat gerookt word. “Shisha” is de meest voorkomende naam voor een waterpijp in Egypte en de Arabische landen in de Perzische golf (waar Koeweit, Bahrain, Qatar, Oman, de UAE en Saudi-Arabië onder vallen), en in Algerië, Marokko,Tunesië, Somalië en Jemen. Terwijl met het woord ''shisha'' in de westerse wereld meer de fruit tabak bedoeld wordt die met een waterpijp wordt gerookt. In India en Pakistan is de naam die het meest overeenkomt van het Engelse hookah de “Hugga”. De gewoonte om het Indiase woord “Hookah” in het Engels is een resultaat van de Britse Raj, de Britse heerschappij over India (1858-1947), toen een grote groep verbannen Britten voor het eerst de waterpijp probeerde.

In veel westerse steden geniet Shisha roken een toenemende populariteit in café's en bars waar waterpijpen gevraagd kunnen worden. Maar ook in parken en andere vrij toegankelijke gelegenheden ziet men steeds meer jongeren die Shisha roken. Vanaf de eeuwwisseling valt er in de grote steden van West-Europa een ware "waterpijp-boom" waar te nemen. Jongeren genieten ervan om in Shisha-café’s of thuis urenlang gesprekken te voeren en ondertussen Shisha te roken, daarbij de hele tijd omgeven door een zoete aromatische rook, die een ongedwongen en een gezellige sfeer uitstraalt.

Is Shisha roken slecht voor de gezondheid?
Veel mensen denken dat het roken van een waterpijp minder ongezond is dan het roken van een sigaret, maar dit is niet het geval. Rook je een waterpijp met standaard tabak, dan krijg je ook koolmonoxide, teer, nicotine en andere schadelijke stoffen binnen. Het is lastig om te achterhalen hoe ongezond het roken van een waterpijp precies is, want hier is nog niet veel onderzoek naar gedaan. De hoeveelheid rook die je binnen krijgt als je een waterpijp rookt staat gelijk aan de hoeveelheid rook van 100 tot 200 sigaretten, maar het is niet bekend of de rook van de waterpijp net zo schadelijk is als de rook van sigaretten.

Hoe ongezond een waterpijp precies is, is dus een beetje lastig om te achterhalen. Wel is het belangrijk om te weten dat een waterpijp zeker niet gezond is, simpelweg omdat er in het tabak voor een waterpijp ook schadelijke stoffen zitten.
Mensen die waterpijp willen roken en de schadelijke stoffen van tabak niet binnen willen krijgen, kunnen tabaksvervangers in hun waterpijp gebruiken. Een goed voorbeeld van een tabaksvervanger voor de waterpijp, is het waterpijpsteentje. Dit steentje is gemaakt van speciale kiezelsteentjes die vloeistoffen kunnen absorberen. Doe je meerdere van deze steentjes in de waterpijp, dan hoef je geen tabak te gebruiken en dit betekent dat je geen schadelijke stoffen als teer en nicotine binnen krijgt.

LEUK HE VOOR DE FASHION ADDICT?!💕


BEDRUKT T-SHIRT € 16,99/ PIECES
MIKE TYSON VS GORILLA / TRENDING NOW! - WERELD

Photo: Pixabay
Mike Tyson, zou vechten met een gorilla? de kans was aanwezig dat het gevecht zou hebben plaatsgevonden...pfff gelukkig niet! In een interview vertelde de voormalige wereldkampioen dat hij ooit de bewaker van een dierentuin een bedrag van bijna 12.000 dollar had aangeboden om hem met een gorilla te laten vechten.....knettergek!!

Het was in1986, Mike is onklopbaar als bokser en hij beseft zich dit maar al te goed. Grootheidswaanzin, zo zou je het kunnen noemen. Hij was de koning te rijk. En zoals het een echte machoman betaamt, hoort geld te rollen. De bokser wist wel waar hij zijn geld aan uit wilde geven. Mike is namelijk een enorme dierenvriend met een grote interesse voor wilde dieren. Zo gaf hij al eens zijn geld uit aan drie Bengaalse tijgers, want een normale kat als huisdier gaat er niet in bij de begiftigde vechtsporter. 

Ook bezocht hij graag dierentuinen. Op de bewuste dag van dit verhaal huurde hij de hele dierentuin af na sluitingstijd. Zo kon hij ongestoord met zijn vriendin genieten van de dieren in het park.

Meneer Mike en zijn vriendin kwamen aan bij het verblijf van de zilverruggorilla’s. De stemming in het verblijf was verre van goed. De empathische vuistvechter zag hoe het alfamannetje in het honk van de mensapen, de overige dieren aanviel.
‘Maar dit kan toch niet...dat mannetje moet even flink op zijn donder krijgen van de king himself een goed pak slaag zal hem leren.’ dacht hij ???? 

En als bezoeker kan jij en mag jij de kooi van de gorilla niet in. Dus hij bood de eigenaar zo’n 12.000 euro om met de alfa van het gorillaverblijf te knokken. Gelukkig maar dan ook gelukkig heeft de parkbezitter dit geweigerd en het heeft nooit plaats gevonden.
Duidelijk is bang is Mike Tyson niet, en dat levert ditmaal weer een hilarisch verhaal op.
WE LOVE IT!💛
DIT IS WEL HEEL APART....SPIRAALVORMIGE TOREN IN DENEMARKEN / WERELD


In een groot bos in Denemarken is een wandelroute aangelegd. En deze wandelroute/ pad loopt niet dwars door het bos, maar in een spiraal naar ver boven de boomtoppen....??..hoe apart?!


Architectuur- en designfirma EFFEKT uit Kopenhagen heeft in het beschermde bos rondom Gisselfeld Kloster een unieke ervaring neergezet die je in of buiten Denemarken niet kunt vinden.
De Camp Adventure Treetop Experience, zoals het officieel heet, neemt je eerst mee op een wandeling van 600 meter dwars door het bos heen, maar doordat je op hoogte tussen de boomtoppen loopt krijg je een heel ander perspectief.
En als je eenmaal boven ( 45 meter ) hoog op bent is het voor jouw als cadeau een indrukwekkend 360 graden uitzicht. Owja en het is niet zo eenmaal boven en je bent totaal uitgeput! Nee..de toren is niet uit eindeloze trappen, maar uit een rustige helling die bezoekers op eenvoudige wijze op hoogte brengt. Photos©- EFFEKT
WE LOVE SCOTCH& SODA👄

WE LOVE SELECTED PEOPLE👄

IN TURKIJE LEEFT MEN OP THEE.... EN WEL LETTERLIJK!! / WERELD


In Turkije leeft men op thee.... en wel letterlijk!!
Thee is niet weg te denken uit de Turkse cultuur. Of het nou snikheet is of super koud, thee is altijd het antwoord. Voor het eten, na het eten, bij het ontbijt of in de avond. Geen enkel tijdstip is te gek. 

In Turkije is met recht sprake van een theecultuur. Bijna alle thee die in Turkije wordt verkocht komt uit Rize, een provincie aan de Zwarte Zee-kust in Turkije, waar het vochtig en niet al te heet is, aldus een ideaal klimaat om thee te laten groeien.

Turkse thee is een vorm van zwarte thee die gezet wordt met behulp van een samowar of met een Çaydanlık, een dubbele theepot. De thee wordt in Turkije flink gezoet geserveerd in traditionele tulpvormige glaasjes. In theehuizen wordt voor éénmaal betalen onbeperkt bijgeschonken.
Met een samowar wordt een grote hoeveelheid theebladeren gekookt in een kleine hoeveelheid water, waarmee een sterk thee-extract wordt geproduceerd. Door het aan te lengen met warm water ontstaat drinkbare thee.

In de Çaydanlık wordt in het onderste gedeelte water aan de kook gehouden. In het bovenste gedeelte wordt de thee getrokken. Er kan bovenin telkens water bijgevoegd worden, zodat met een kleine hoeveelheid theebladeren veel thee gezet kan worden.

MAAR...HIER HOUDEN WIJ TOCH ZO VAN!


Een romantisch dineetje. Een spetterend feest. Een concert of theatervoorstelling. Momenten waarop een vrouw er op haar mooist uit wil zien. Dat vraagt om bijzondere outfits: geraffineerde modellen, luxueuze stoffen, opvallende applicaties. ..STIJL! waarmee jij indruk maakt. 
Shop the look! bylotte - kliklik!

WAT IS KOFFIEDIK KIJKEN / WERELD

Turkse koffie (Turks: kahve) is een methode om koffie te bereiden die in gebruik is in Turkije, de Arabische wereld, de Balkan en de Kaukasus. Deze koffie wordt bereid met behulp van een cezve (djezwe), een speciaal koffiepannetje.
Turkse koffie is, in verhouding met gewone koffie, kort gebrand en zeer fijn gemalen. De koffie wordt samen met eenzelfde hoeveelheid suiker in een cezve gedaan. Hier wordt water aan toegevoegd en het geheel wordt langzaam aan de kook gebracht. Nadat de koffie een tijdje gekookt heeft wordt deze met de koffieprut en al in een klein kopje geschonken.
Omdat Turkse koffie nogal sterk is wordt deze meestal geserveerd met een glas water. Het is de bedoeling dat de koffie niet helemaal opgedronken wordt zodat het koffiedik en of het drab in het kopje achterblijft en daar wordt koffiedik ingekeken.
Wat is koffiedik kijken? / De zegswijze houdt in dat je een voorspelling doet of verwachting hebt, maar dat de uitkomst onzeker is. Je weet niet wat er gaat komen. Koffie dik kijken’ is afkomstig uit de wereld van de waarzeggerij en een praktijk die al heel oud is. Waarzeggers gebruikten het koffiedik om iemands toekomst te voorspellen. Hierbij kreeg de persoon in kwestie een kopje Turkse koffie en aan de hand van het achtergebleven koffiedik deed de waarzegster dan een voorspelling. Deze vorm van waarzeggerij wordt nog steeds gebruikt. Je kan ook nog in het koffiedik roeren of de drab op een schoteltje lepelen. Dat schoteltje bevat soms ook illustraties van bijvoorbeeld de dierenriem, speelkaarten of mysterieuze symbolen. Volgens de waarzegster zouden de afbeeldingen die niet met koffiedik bedekt waren voor jouw van toepassing zijn.

Loberon.nl
yourskin.nl
Hebt je last van nare vlekjes in je gezicht en wil je die camoufleren? Gebruik dan de foundation van DERMABLEND. Voor zowel lichte huidimperfecties zoals rode vlekken of donkere kringen als zwaardere huidimperfecties zoals vitiligo, wijnvlekken, pigmentstoornissen of couperose


LUXEMBURG ..HET LAND WAAR HET OPENBAAR VERVOER GRATIS WORDT! / WERELDIn Luxemburg kunnen mensen vanaf aankomende zomer gratis met de tram, de trein en de bus. 
De regering is van plan om meer aandacht te besteden aan het milieu.
Het land heeft 600.000 inwoners, maar bijna 200.000 mensen komen dagelijks vanuit Frankrijk, België en Duitsland de grens over om in Luxemburg te werken.

Luxemburg Stad, de hoofdstad van het land, lijdt al jaren onder files en verkeersopstoppingen. Er wonen 110.000 mensen, maar zeker 400.000 mensen komen dagelijks de stad in voor hun werk. Automobilisten in de hoofdstad brachten in 2016 gemiddeld 33 uur uur door in de file…

Het OV is in Luxemburg al erg betaalbaar: voor een reis van maximaal twee uur moet twee euro worden neergeteld. Binnen dat tijdsbestek kan men, gezien de beperkte afmetingen van het land, bijna overal komen. Eerder dit jaar werd besloten dat kinderen en jongeren onder de 20 niet meer hoefden te betalen voor het openbaar vervoer. Fred de la Bretoniere X Lonneke korte laarzen

CHOCOLADE SPRINKHANEN IN EEN SNOEPAUTOMAAT IN JAPAN KOPEN / WERELD

Een snoepautomaat in zuid Japan verkoopt insecten als tussendoortjes. Japan News meldt dat de automaat in Kumamoto goed verkoopt. Je kunt kiezen uit acht beestachtige tussendoortjes, waaronder met chocolade bedekte sprinkhanen en krekel proteïnerepen. De prijzen variëren van / omgerekend zo’n €4,70 tot €7,80. ‘Het was krokant en de insecten smaakten goed, tot mijn verbazing’, zo verteld een klant aan Japan News.
MAAR...HIER HOUDEN WIJ TOCH ZO VAN!
Prachtige geborduurde jurk van Magali Pascal, model Zahara in zwart. Deze geweldige jurk is een echte eye-catcher, en kan niet ontbreken in de Magali Pascal collectie.€ 389,00
MOGELIJK EEN ORKAAN OP WEG NAAR GRIEKENLAND / WERELD

Kaart uit 1749
Griekenland moet zich de komende dagen( AUGUSTUS 2018 ) opmaken voor extreem weer. Er bestaat zelfs een kans dat het land te maken krijgt met een heuse orkaan.In de Middellandse Zee trekt een uitzonderlijk zwaar tropisch lagedrukgebied heel langzaam richting Griekenland. Door de hete zomer trekt de storm over heel warm zeewater (28 graden of meer), waardoor het zich de komende dagen nog verder zal ontwikkelen.

Categorie 1 /Systemen als deze worden vaak 'medicanes' genoemd, omdat ze in de Middellandse Zee ontstaan en orkaanachtige verschijnselen vertonen. Mogelijk groeit dit systeem echt uit tot een storm met orkaankracht. Volgens sommige weermodellen groeit het systeem uit tot een categorie 1-orkaan, met windstoten tussen de 100 en 150 kilometer per uur. En andere modellen komen met nog zwaardere windstoten en één weermodel laat het systeem zelfs uitgroeien tot een categorie 2-orkaan. 

De verwachting is dat de mogelijke orkaan zaterdag of zondag de kust van Griekenland bereikt.Behalve veel wind zal er ook veel regen vallen, die overstromingen tot gevolg kan hebben. Op sommige plekken kan lokaal meer dan 200 millimeter vallen. Vrijdag is het code oranje op alle Griekse eilanden en een deel van het vasteland.

Advertentie / Klik Klik ! en ga hier naar NaturalHeroes
Slaap Lekker Balsem (Lavendel & Kamille) - Badger € 6,99
100% natuurlijke & biologische balsem van Badger:Samengesteld speciaal om kinderen te helpen kalmeren voor het slapengaan
Vrij van parabenen, synthetische stoffen & chemicaliën.Kamille & lavendel geven een ontspannende en kalmerende werking.Ook geschikt voor volwassenen :)

september 24, 2018

VOGELTAAL / WERELD


Turkse dorpsbewoners hebben een geheime taal. Ze gebruiken een geavanceerd systeem van fluiten dat bekend staat als 'vogeltaal'. De hoge fluiten helpen dorpelingen communiceren over lange en bergachtige afstanden.

Ongeveer 10.000 mensen, voornamelijk van het district Çanakçı in de provincie Giresun, maken momenteel gebruik van en begrijpen de taal volgens UNSECO.
Oorspronkelijk werd het gebruikt om overheen grote bergvalleien met elkaar te communiceren. De taal begon minder gebruikt te worden met de opkomst van de mobiele telefoon,  omdat het  een gemakkelijk alternatief is voor communicatie.

De gefloten taal wordt doorgaans gebruikt in het dorp Kuşköy, dat vertaald kan worden als “vogeldorp”. Tot 50 jaar geleden werd het veel gesproken in de gebieden Trabzon, Rize, Ordu, Artvin en Bayburt. Sindsdien is het echter compleet verdwenen of wordt het enkel nog met enkele woorden gesproken door lokale herders.

Volgens UNESCO begrijpen de mensen van Çanakçı het belang van de taal, maar door  de technologische ontwikkelingen en emigratie heeft dit voor een afname gezorgd.
Er bestaan tientallen gefloten talen in heel de wereld. Ze komen voornamelijk voor in ruigere steile landschappen of dichtbegroeide bosgebieden waardoor communicatie moeilijk is. Het Atlasgebergte in Noord-Afrika, de Highlands van Noord-Laos of het Amazonebassin van Brazilië zijn voorbeelden van dergelijke gebieden


Advertentie / LEFF Amsterdam ook verkrijgbaar bij 5cc.nl


Maak kennis met deze stijlvolle, industriële horloges van Nederlandse bodem!!!
IN DEZE LANDEN IS OP TIJD KOMEN ONBELEEFD!/ WERELD

Foto: Depositphotos- vintage

Een BBC columnist schreef ooit dat je in Brazilië raar wordt aangekeken als je op tijd komt....ja je leest het goed OP TIJD!!
De BBC-columnist verhuisde van Manchester naar Brazilië en kwam er daar achter dat we het in West-Europa een stuk nauwer nemen met de tijd. ‘Ik krimp nog steeds in elkaar als ik denk aan de avond dat ik op tijd kwam bij een huisfeest’, schrijft ze. ‘Toen ik een paar minuten nadat we hadden afgesproken op de stoep stond, keek mijn Braziliaanse vriend me zo vreemd aan dat ik dacht dat ik de verkeerde dag was gekomen.’

ONGEMAKKELIJK
Een hoogleraar Engelse literatuur op een universiteit in Rio, legde haar later uit dat op tijd komen op een feest in Brazilië bijna net zo ongemakkelijk is als op een feest verschijnen waar je helemaal niet voor bent uitgenodigd. Wanneer mensen zich wél aan de tijd houden, wordt dat zelfs ‘hora inglesa’ – letterlijk ‘Engelse tijd’ – genoemd.

NEDERLAND
Het zal geen verrassing zijn dat dat laatste het geval is in Nederland, maar in de West-Europese landen Duitsland, Zwitserland en Zweden kijken ze nóg bozer wanneer je je horloge niet al te serieus neemt. Opvallend is dat het Aziatische Japan nog boven Nederland staat. Ongeveer gelijk aan ons zijn de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken. De landen waar het allemaal niet zo nauw luistert, maar ze toch wel bepaalde verwachtingen van je hebben, liggen veelal in Zuidwest-Europa (Frankrijk, Spanje, Italië) en Oost-Europa (Polen, Tsjechië, Rusland).

NEEM DE ALLE TIJD!
En dan nu de landen waar jij je vooral niet druk over hoeft te maken. Onder andere in Mexico, Turkije en dus Brazilië kun je alle tijd nemen. En volgens The Culture Mapspannen is Saudie-Arbië, India, Nigeria en Kenia de koning hierin! 

WE LOVE IT!💜


Laptop tas eco camel € 349,00 /Omybag tassen voor mannen!
Laptop tas eco dark brown € 329,00 /Omybag tassen voor mannen!
I Pad sleeve zwart € 79,00 /Omybag tassen voor mannen!
Travel Wallet eco camel € 79,00 /Omybag tassen voor mannen!
Passport Holder € 39,00 /Omybag tassen voor mannen!


DE 10 MEEST ONGEZONDE LANDEN TER WERELD ! / WERELD


De Britse vergelijkingswebsite Clinic Compare heeft een ranglijst gemaakt van de ongezondste landen ter wereld, zo bericht BusinessInsider. Voor het maken van de ranglijst is data gebruikt van de Wereldgezondheidsorganisatie, de CIA World Factbook en de World Lung Foundation. Er werden 179 landen vergeleken, waarbij werd gekeken naar de alcohol- en tabaksconsumptie en naar de prevalentie van obesitas.Hier volgen de tien meest ongezonde landen ter wereld volgens de ranking (wees gerust, Nederland zit er niet tussen!).

10. Verenigde Staten /Het enige niet-Europese land in de top tien. Maar liefst 35% van de volwassen bevolking lijdt er aan obesitas.
9. Luxemburg /Bijna 25% van de bevolking lijdt aan obesitas.
8. Polen /De gemiddelde Pool rookt per jaar 1.369 sigaretten en drinkt 12,3 liter pure alcohol.
7. Kroatië /Ook de Kroaten kunnen er wat van qua drankconsumptie: 13,6 liter pure alcohol per persoon per jaar.
6. Hongarije /Gemiddeld rookt men in Hongarije 1,774 sigaretten per jaar.
5. Slowakije /27,4% van de bevolking lijdt aan obesitas.
4. Wit-Rusland /Het land heeft de op één na hoogste alcohol- en tabaksconsumptie ter wereld.
3. Slovenië /De gemiddelde Sloveen paft er lustig op los: 2,637 sigaretten per jaar.
2. Rusland /Gemiddeld consumeert men hier 13,7 liter pure alcohol per jaar en worden er per persoon 2,690 sigaretten gerookt.
1. Tsjechië /In het ongezondste land ter wereld lijdt 29,1% van de bevolking aan obesitas. Er zijn slechts vier landen waar meer alcohol wordt geconsumeerd en qua tabaksconsumptie staat het land op de elfde plaats.

Ga hier naar Resort Waterrijk Oesterdam

Resort in Tholen - Zeeland

Rijk aan water, natuur, luxe én plezier!
23 APRIL VERGAAT DE WERELD..NIET WEER HE ??? / WERELD

Geniet nog maar eventjes van het lekkere weer, want binnenkort heb je de kans niet meer. Althans, volgens de mensen die geloven in de Nibiru-theorie. Zij denken dat de wereld op 23 april vergaat.

Derde Wereldoorlog :Zorg wel dat je die laatste avond geen afspraken hebt staan, want het zou een spectaculair schouwspel worden waar zelfs een Avengers-film niet aan kan tippen. Volgens volgers van deze bijzondere leer zal op die datum de zon, maan en Jupiter in een lijn staan en dat betekent onheil De Antichrist, de start derde Wereldoorlog en zeven jaar van verdrukking zullen op die 23 april beginnen. Ook zal die avond ook de planeet Niburu (ook wel Planeet X genoemd) aan de hemel verschijnen.

Nasa :Echt heel bang hoef je niet te zijn, want de theorie is nooit bewezen. Sterker nog, de planeet Niburu is nooit door de Nasa ontdekt. Bovendien hebben volgers van de theorie al meerdere keren voorspeld dat de wereld zou vergaan en zover wij weten zijn wij er nog steeds. Daar bovenop zijn er ook genoeg andere voorspellingen gedaan over het einde van de wereld. Denk bijvoorbeeld aan het aflopen van de Maya-kalender.
Antichrist :De andere voorspellingen van 23 april zouden natuurlijk wel uit kunnen komen. Wereld Oorlog III lijkt ook steeds dichter bij te komen door het dreigen van Donald Trump, Vladimir Poetin en Kim Jong-un, al hebben deze drie (nog) niets doms gedaan.
Nibiru :De Nibiru-theorie is afkomstig van de Russisch-Amerikaanse schrijver Zecharia Sitchin. In zijn boek ‘De 12e Planeet’ claimt hij dat er een planeet bestaat met de naam Nibiru. Op die bol zouden buitenaardse wezens leven die de mensheid en Aarde heeft geschapen. /Bron: Metro UK & Panorama

Populaire posts