Off-the-grid-huizen ... / EXTERIEUR

Het Greenmoxie Tiny House
Denk je aan duurzame, milieuvriendelijke huisvesting? Beperkte leefruimte met gecompromitteerde voorzieningen? duurzaam, elegant en volledig zelfvoorzienend kortom een ECO huis??...
Eco woningen/ wonen - worden steeds populairder, de belangstelling voor dit type levensstijl is toegenomen, en natuurlijk worden dan ook de ontwerpen steeds meer indrukwekkender!!

Een felrode sofa en een felrode deur, waardoor de rest van de kamer neutraal)  een mooie kleur krijgt. Hoewel de bank smal is, biedt deze ruimte loop- en leefruimte. De ingebouwde planken bieden je veel ruimte voor o.a. je boeken. Grote ramen en de lengte van het huis aan beide zijden bieden een overvloed aan natuurlijk licht.

De keuken is voorzien van prachtig donker hout dat een mooi contrast vormt met de grimmige witte houten muren.Er is voldoende ruimte op het aanrecht voor het bereiden van je maaltijden, evenals een grote koelkast, gasfornuis en oven.


Een glimp vanuit een ander hoek van de kamer...je ziet de keuken, de trap en het slaapzolder, evenals van de schuifdeuren die leiden naar de badkamer van het huis

De badkamer is aan de achterzijde van het huis en is voorzien van een composttoilet, een regenwaterdouche met een tankloze boiler.
Het huis wordt warm gehouden met een kleine houtkachel bij de keuken.Naarmate de hitte stijgt, draait het kleine ventilator, die op zijn beurt de warmte door het hele huis laat circuleren....wow!
En..via de trap die eveneens de dienst doet als een boekenkast en hup daar ben je in de slaaphok...sleep well!!
Bron: Greenmoxie


Advertentie  Waschbaer / zirbenkussen
Zirbenkussen, gevuld met alpenden-houtkrullen


€ 19,95


Al eeuwenlang waarderen de bewoners van de Alpenregio de kruidige geur en de natuurlijke eigenschappen van de alpenden. Deze edele boomsoort groeit in het hooggebergte en kan 1000 jaar oud worden en tot 25 m hoog. De stam kan tot 170 cm omvatten. In de Zwitserse en Oostenrijkse Alpen wordt ‚Zirbe‘, ofwel het hout van de Alpen-den, dan ook in diverse vormen gebruikt: Boerderijen en blokhutten worden compleet van deze houtsoort gemaakt, de kamers ermee gemeubileerd, de zaden en dennenappels worden in levensmiddelen verwerkt en tot likeur en schnaps gebrand. 

  • Houtige frisse geur
  • Weldadig
De geur die lang blijft hangen herinnert aan een boswandeling en het rusten op het kussen kan net zo ontspannend zijn, want het is gevuld met houtkrullen van de alpenden. In mooie doos, ideaal als geschenk. Tip: De geur met Zirben-olie opfrissen. Niet wasbaar! Hoes: 100% katoen (g.b.t.). Met de hand gemaakt in Oostenrijk. L 26 x B 20 cm.

Populaire posts