In Amerika gaan vrouwen massaal voor déze cosmetische ingreep / LIFESTYLE

Je kunt tegenwoordig geen tijdschrift openslaan of je komt ze wel tegen: van die grote, zware statement-oorbellen. Hoewel deze trend er heel mooi uitziet, zit er wel één groot nadeel aan. Die zware hangers zorgen namelijk voor gezakte oorlellen, en daar zit natuurlijk niemand op te wachten…
In Amerika rennen vrouwen daarom massaal naar de plastische chirurg voor een zogeheten ‘lunchbreak fix’: een cosmetische ingreep aan de oren, waarbij er fillers in je oorlellen worden gespoten.
Korte behandeling
De ingreep is zo uitgevoerd: het duurt namelijk niet langer dan vijf minuutjes, en na de behandeling kun je gewoon weer verder met je dag. De ingreep moet wel – zoals bij wel meer cosmetische ingrepen – herhaald worden, zo’n twee keer per jaar. De kosten van zo’n ‘quick fix’? Een slordige 300 a 400 euro.
Doorgescheurde gaatjes
Tijdens de ingreep spuiten artsen hyaluronzuur rondom het oorlel om deze een soort ‘lift’ te geven. De behandeling is vooral bedoeld voor mensen die al op jonge leeftijd zijn begonnen met het dragen van oorbellen. Bij hen kan de oorlel wat uitgezakt zijn of de gaatjes doorgescheurd. De lift zorg er voor dat je oorlellen wat dikker worden, waardoor de kans op het doorscheuren van gaatjes kleiner wordt.
Bron: Vogue
CREME PARFUME !!!💜


Teint de Neige heeft niet alleen de kleur van sneeuw, het heeft tevens dezelfde poederige zachtheid. De onmiskenbare geur van geparfumeerd gezichtspoeder is zacht, innemend en verleidelijk en bestaat uit bloemige akkoorden als jasmijn, roos en ylang ylang op een basis van tonkabonen, heliotroop en muskus. Teint de Neige is niet per se een wintergeur, maar kan vanwege zijn lichte karakter elk seizoen gedragen worden. € 96,-babassu.nl/CREME PARFUME


Populaire posts