Wat is Restless Legs Syndroom ? / GEZONDHEID


Een goede nachtrust is lang niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Er zijn talloze mensen die erg veel moeite hebben om 's avonds in slaap te vallen om verschillende redenen. Sommigen liggen te piekeren, anderen kunnen geen fijne positie vinden of hebben onrustige benen. Van een onrustig gevoel hebben we allemaal wel eens last, maar als het chronisch is spreek je van het zogenaamde Restless Legs Syndroom.

Restless Legs Syndroom RLS is een slaapstoornis die wordt gekenmerkt door een onbedwingbare drang om de knieën en onderbenen te bewegen. De klachten treden met name op tijdens rust en zijn ?'s avonds en '?s nachts erger dan overdag. Gedurende het bewegen nemen de klachten af maar zodra het bewegen stopt nemen de klachten weer toe. Zo wordt het dus bijna onmogelijk om in slaap te vallen...

Lavendelzeep In een aflevering van het Amerikaanse televisieprogramma Dr. Oz sprak de bekende tv-dokter over een vreemde remedie voor het Restless Legs Syndroom die echt schijnt te werken: zeep onder je lakens. En dan specifiek lavendelzeep, de lavendel schijnt een rustgevend effect te hebben. Stop elke avond een stuk lavendelzeep tussen je lakens, bij je voeten. Als het goed is merk je dat de spasmen en krampen afnemen en je benen veel rustiger aanvoelen! Het is het proberen waard toch?

Deze Herbier Jardin Zeep Lavendel is zacht geparfumeerd. Op basis van olijfolie, zonder kleurstoffen en zonder conserveringsmiddelen.
€ 2,50 Ga hier naar winkel!
Slaap Balsem (Lavendel & Bergamot) - Badger / € 6,99 - Ga hier naar winkel!
#100% natuurlijke & biologische balsem van Badger
#Kan gebruikt worden door het gehele gezin
#Kalmerende mix van Bergamot, Rozemarijn, Lavendel & Zilverspar
#Vrij van parabenen, synthetische stoffen & chemicaliën
#Gemaakt in de Verenigde Staten
Geschikt voor volwassenen en kinderen


Jouw online Magazine !Voeg Artwork by Sara toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! 

Populaire posts