Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Jazz & Coktail / HOTSPOT


The North Sea Jazz festival is coming in July 2018...en een van de locatie's waar het ook gehouden wordt van de North Sea Jazz  is natuurlijk weer net als altijd de" Dizzy Cafe" in Rotterdam. Want Als je zegt Jazz dan zeg je DIZZY dit is wel het bekendste Jazz Café van Rotterdam en ver daarbuiten. Er is een gezellige bar, een podium waar menig Jazz coryfee al heeft opgetreden en tegenwoordig buiten aan de achterzijde, is nu ook een geweldig mooie ruime binnentuin met een super mooi tuinmeubilair. Eind mei 2018 ga ik jullie zeker meer informeren over de volledige programma van The North Sea Jazz festival.... Maar nu iets heeeeeeel anders,namelijk.. 

STIRR GOES DIZZY!
De Rotterdamse cocktailbar Stirr is door tijdschrift Esquire uitgeroepen tot de beste nieuwe cocktailbar van het land. De vakjury besloot toen unaniem dat je voor een leuke avond en de beste cocktails hier moet zijn. Een primeur, want in de zes jaar dat de verkiezing wordt gehouden, is Stirr de eerste Rotterdamse winnaar. Tot nu toe ging de titel altijd naar een Amsterdamse bar. Maar volgens Esquire krijg je bij Stirr ‘de beste mengsels voor je geld, en zijn bijna alle drankjes zelfverzonnen. Desalniettemin zijn de cocktails stuk voor stuk van enorm hoog niveau, the Stirr is ook een van de coolste plekken van Rotterdam....maar ik heb nu de Breaking News voor jullie, want....


THE BREAKING NEWS!!!
De mannen van Stirr zullen de gedurende zomer seizoen 2018 hun cocktails ook maken in de geweldige tuin van Dizzy Cafe.
Jazz & Cocktail ...whohoooeee. Natuurlijk heb ik een kijkje genomen en moest en zal het zelf ook willen ervan. Wees vooral niet verbaasd als de bartenders van The Stirr je eerst het hemd van je lijf vragen voor ze aan het shaken slaan. Ze willen gewoon weten waar ze je écht een plezier mee doen, cocktailwise. Laat je gerust verrassen, deze mannen weten wat ze doen.
Ze serveren hun creaties in prachtig opgemaakte glazen, en voegen als belangrijkste ingrediënt een flinke vleug persoonlijke aandacht toe.

 
 

Je bent lekker achterover geleund op je loungebank , heerlijke muziek op de achtergrond en natuurlijk voor jou de speciaal gemaakte cocktail...ik had voor eventjes het gevoel alsof ik op een Caribisch eiland was en totaal vergeten dat ik eigenlijk nog steeds in Rotterdam ben :)


www.dizzy.nl

www. thestirr.nl
De Grote Woonwinkel 500x500px
fonQ.nl

Populaire posts