Eerste hulp bij een zwetende oksel! /LICHAAM - VERZORGING

De schrik als je merkt dat je geen deodorant hebt, is altijd enorm bij veel mensen. Deodorant is nu eenmaal onmisbaar in een druk leven. en vooral met dit warme weer kun je echt niet zonder deodorant. Dit hemelse spul zorgt ervoor dat je oksels weer ruiken naar verse bloemetjes en het veel frisser aanvoelt. 
Maar wat als je hem vergeet? hellluuuup!!. Jawel..oplossing gevonden waardoor je helemaal geen deodorant meer nodig hebt!

EERSTE HULP BIJ EEN ZWETENDE OKSEL!
Het antwoord is namelijk: desinfecterende handgel! Jip dat ene spul waarmee je  handen schoonmaakt van alle bacteriën en viezigheid. Want ook voor je oksels biedt het een uitkomst! Je spuit wat gel op je handen en smeert het op je oksels. Aangezien dit wat vloeibaarder is dan deo, moet je het misschien even laten drogen!
Door het desinfecterende gel verdampt je zweet (ja echt!) en door de alcohol ben je ook van die vieze zweetgeur af. Hoe makkelijk is dit? 

maar wil je toch LIEVER een DEODORANT, onze aanrader!! 
The Ohm Collection € 11,99
De nieuwe serie deodorant van The Ohm Collection is een reeks met frisse anti-transpirant geuren. Dit deodorantpoeder zit in een busje en is vele malen zuiniger en goedkoper dan de gewone bodysprays. Voordeel is dat het geen schadelijke stoffen bevat en dat het een natuurlijk product is.
Populaire posts