Eva van der Weide - Medium / EVEN VOORSTELLEN!


Eva van der Weide (Medium Eva) geeft advies in chakra- en edelstenen-therapie, leest aura’s en foto’s, werkt met tarotkaarten, is voorspeller en een dierentolk. Met haar vele veelzijdige eigenschappen op jonge leeftijd en haar vriendelijke maar correcte manier van consulten geven is ze een bekende naam geworden in de spirituele wereld.

Op achttienjarige leeftijd is ze begonnen met een Facebook pagina waar ze als medium en paragnost gratis advies gaf op spiritueel gebied in geïnteresseerden. Dat liep zo hard, dat ze dagelijks veel klanten had. Andere mediums en paragnosten vonden dat niet leuk, dus begon ze net als hun geld te vragen voor haar werk. Ook dit liep hard. In één maand bereikte boven de duizend geïnteresseerden. Ze begon haar eigen website, www.mediumeva.nl


Eva begon met prijsvragen, het verkopen van spirituele producten en met verschillende coachings en consulten. Ze verzon verschillende opdrachten voor haar klanten en volgers, die kans konden maken op spirituele pakketten. Toen kwamen de bekende coachings: Spirituele coaching waar je bekende spirituele tips van Eva kan leren. HSP & HSS coaching, waar je als hooggevoelig persoon controle kan krijgen over je prikkels. Personal coaching, een coaching die helemaal op jou is ingesteld. Stress/Burn-out coaching, voor een ontspannende coaching die je weer zin geeft in het leven. En Life coaching, voor inzicht, vernieuwing en zin in het leven. Nadat de coachings gelanceerd waren, begon ze met het verkopen van edelstenen op Facebook. En nu? Nu is ze op negentienjarige leeftijd een zelfstandige zakenvrouw, verkoopster, medium, paragnost, coach, mineraloog, content manager en spiritueel specialist. En dit is pas het begin van haar lange levensweg die nog komen gaat.

10 REDENEN OM EEN ROZEKWARTS IN HUIS AAN TE SCHAFFEN VOLGENS EVA!.

1. LIEFDE /Rozekwarts is dé steen voor het optimaliseren van je liefdesleven. Ben je single? Rozekwarts helpt je (ware) liefde te vinden. Heb je een partner? Dan zal rozekwarts helpen die band tussen jullie te optimaliseren. Ook voor een gebroken hart, intimiteitsproblemen of ruzies is rozekwarts geschikt. Verder is rozekwarts geschikt voor het stimuleren, zoeken en optimaliseren van vriendschappen.

2. ZELFACCEPTATIE /Zelfacceptatie is iets waar veel mensen moeite mee hebben. Rozekwarts leert je te accepteren hoe je bent, van jezelf te houden, en niet meer te piekeren over (in jou ogen) gebreken. Hierdoor voel je je zekerder, durf je sneller uitdagingen aan te gaan, en voorkom of lost rozekwarts eventuele faalangst op.

3. DEPRESSIE / BURN-OUT /Rozekwarts is de fijnste steen als je in een burn-out of depressie zit omdat de steen geweldig inwerkt op het hart. Onder andere door de eigenschappen van stuk 3, maar ook omdat het vrolijkheid, doorzettingsvermogen en het volgen van de juiste weg bevorderd. Met rozekwarts zal je de wereld door een roze bril gaan zien. De steen kan ook zeer nuttig zijn bij therapieën en trauma's (verwerken), omdat het je opener maakt om te praten over je gevoelens.

4. CREATIVITEIT /Rozekwarts stimuleert creatief handelen en denken, en is daardoor een hele fijne steen die graag creatief bezig zijn. Dit maakt de steen ook heel geschikt om neer te leggen of vast te houden in een werkruimte. Rozekwarts wordt voornamelijk gebruikt door kunstenaars, maar is eigenlijk geschikt voor iedereen die op zoek is naar goede inspiratie.


5. HART, LONGEN, EN BLOEDSOMLOOP /Rozekwarts verbeterd de doorbloeding en de werking van het hart. De steen gaat hartkwalen, longkwalen en een slechte doorbloeding tegen waardoor je meer zuurstof binnenkrijgt, minder last hebt van koude ledematen, meer energie hebt, en geen klachten hebt van een slechte doorbloeding.

6. HUIDKLACHTEN /Rozekwarts heeft door zijn hoge gehalte siliciumdioxide een verjongend effect op de huid. Door regelmatig met rozekwarts over de huid te gaan, wordt deze strak. Puistjes, wratjes en mee-eters verdwijnen door regelmatig rozekwartswater te drinken. De steen verminderd ook eczeem.

7. SLAAPPROBLEMEN /Moeite met inslapen? Doorslapen? Of slaap je over het algemeen te weinig? Leg een brok(je) rozekwarts naast je bed, op bijvoorbeeld je nachtkastje, en je zal verschil merken. Ook verminderd de steen overmatig piekeren, dus als je weinig slaapt omdat je veel nadenkt in bed zal je hier ook veel verschil bij merken.

8. BUIKKLACHTEN /Rozekwarts helpt bij ontlastingproblemen, buikkrampen en menstruatiepijn en is daarom een fijne steen om vast te houden of op je buik te leggen tijdens het hebben van buikklachten. De steen helpt bij maag-en darmklachten, maar ook de baarmoeder en eierstokken.

9. CHAKRA'S /Als al je zeven chakra's goed regelen, ervaar je veel voordelen. Lichamelijke en geestelijke klachten worden verminderd of opgelost, spiritualiteit wordt bevorderd, je wordt een betere versie van jezelf en negatieve patronen of eigenschappen worden verwijderd. Rozekwarts zorgt ervoor dat AL je chakra's goed werken door hem op het hart te leggen!

10. VOOR IEDEREEN /Veel edelstenen zijn niet voor baby's, kinderen, of huisdieren weggelegd. Sommige stenen (bijvoorbeeld Obsidiaan) moeten zelfs vermeden worden als iemand zich suïcidaal voelt! Met rozekwarts hoef je je daar geen zorgen over te maken. De steen is voor iedereen geschikt. Heb pf ken je baby´s, kinderen of huisdieren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, dan is rozekwarts door zijn zachte energie de beste aanrader.

Interesse in een rozekwarts? Ze zijn nu in de aanbieding bij Eva!
Een kleine brok voor €4 en een grote voor €6 inc. verzending! 
Stuur een mail naar Eva op facebook:
Eva van der Weide of ga naar haar website www.mediumeva.nl 


Populaire posts