Een hond nooit over zijn kop aaien! /DIEREN

Geplaatst door: Simone
Foto: Vintage Pinterest

Het eerste wat we doen wanneer we een lieve hond zien lopen, is het beestje over zijn kop aaien. Daarmee gaan we al meteen de fout in, want dat zou je beter niet kunnen doen, namelijk; volgens een Britse hondentrainer kan een hand over z’n kop aaien voor een hond een bedreiging lijken. En volgens de experts vinden honden het helemaal niet prettig wanneer je recht op ze afloopt en boven ze blijft hangen om ze een aai over hun kop te geven.

Maar wat kun je dan wel doen? 
Je kunt een hond beter vanaf de zijkant benaderen en op je hurken op dezelfde hoogte als de hond gaan zitten. Geef de hond de ruimte en geef het dier ook zelf de keuze om wel of niet naar jou toe te komen. Wanneer de hond aan je hand gaat snuffelen, is dit een teken dat je het beestje ook kunt aaien en aaien kun je dan het beste doen op de borst, schouders, de nek en onder de kin van de hond, want wanneer je dit doet en de hond vanaf de zijkant benaderd, zal hij zich niet aangevallen voelen.

Solar Tuinwachter - Dierenverjager  € 23,95 - klikklik - dieren


Wordt uw gazon regelmatig verpest door katten, hazen, mollen of konijnen? De Sonic&Flash Tuinwachter helpt dit probleem op te lossen. Het verjaagt dieren zodat uw tuin helemaal mooi blijft.

Veel tuinen worden vernield door brutale dieren die het terras gebruiken als toilet. Vaak is er weinig te doen tegen mollen, katten, hazen of konijnen die tuinen vernielen, maar de Sonic&Flash Universal tuinwachter voorkomt dit! Het apparaat brengt geluidsgolven voort die ervoor zorgen dat deze brutale indringers snel weg zullen gaan. Deze geluidsgolven zijn voor mensen niet te horen - te hoog - maar voor dieren des te meer.

De dubbele luidspreker sturen ultrasonische golven uit als ongewenste beestjes zoals wasberen, eekhoorns, konijnen, stinkdieren, muizen, ratten, herten, zwerfhonden en katten het beschermde gebied binnenkomen. Het apparaat werkt op zonne-energie, is weerbestendig en veilig voor het milieu. De infrarood sensoren werken dag en nacht. Omdat het op zonne-energie werkt, hoeft u geen batterijen te vervangen. De tuinwachter is makkelijk te plaatsen in de grond door de pin, ook is het te monteren op een boom door de beugel.

Populaire posts