Maandag of Woensdag kan je beter niet vliegen vanaf Schiphol / REIZEN

Schiphol (jaartal: 1950 tot 1960) - Foto's SERC/Pinterest

Namelijk;Wat blijkt? Op maandag en woensdag vinden de meeste vertragingen plaats omdat dit de drukste dagen van de week zijn op Schiphol. Volgens TravelPro is de dinsdag de meest gunstige dag om een vlucht te pakken. Ook wordt vakantiegangers aangeraden te kiezen voor een vlucht in de ochtend of in de nacht. Zo worden tussen 16:00 en 22:00 de meeste vertragingen verwacht. Kies je ervoor om 's nachts te vliegen? Dan heb je de minste kans op vertragingen. Vluchten tussen 22:00 en 06:00 vertrekken namelijk het vaakst op tijd. 

Heb je ook nog de mogelijkheid een dag uit te kiezen waarop je gaat vliegen? Probeer dan tussen 6 en 8 juli en tussen 16 en 17 juli het vliegveld te vermijden. Heb je toch al geboekt en vertrek je precies op één van deze data? Zorg er dan voor dat je op tijd bent, want de drukte aan de balie zou op deze dagen het grootst zijn. 

Advertentie /www.yoursurprise.nl
Zelf een unieke koffer maken is heel makkelijk. Je uploadt alleen je favoriete foto in de editor of maakt een persoonlijke collage.
Zij drukken jouw creatie haarscherp en full colour af, om het daarna in de koffer te plaatsen. Maak nu ook jou eigen fotokoffer bij www.yoursurprise.nl 

Populaire posts