Het verhaal van de verloren schip in de Bermuda Driehoek / WIST JE DAT?


De verloren schip in de Bermuda Driehoek, kwam na 90 jaar later tevoorschijn!

De Bermudadriehoek heeft een reputatie dat schepen op mysterieuze wijze verdwijnen in de ether, maar van tijd tot tijd gebeurt er iets in de raadselachtige oceaan wat net zo bizar is als de verdwijningen.
Het meest interessante geval van een dergelijke gebeurtenis vond plaats in de buurt van de Cubaanse kust. Op 16 mei 2016, bemerkten Cubaanse autoriteiten een schip in de buurt van de kust in het westen van Havana. Het schip lag in de buurt van een militaire zone, en ze probeerde te communiceren met het schip, maar er was alleen maar stilte. Uiteindelijk besloten ze om het schip te onderscheppen.
Toen autoriteiten op het schip kwamen, konden ze zien dat het verlaten was, en vrij oud. Hulpverleners schatte het roestige schip minstens 100 jaar oud, en het werd al snel geïdentificeerd als het schip wat verloren was gegaan in de Bermudadriehoek, de SS Cotopaxi. Het schip wat oorspronkelijk een Turks vrachtschip is, verdween in december 1925. Het logboek van de kapitein werd gevonden aan boord. Het is nog onbekend waar het schip 90 jaar was.
De Cotopaxi vertrok van Charleston, South Carolina op 29 november in 1925, met bestemming Havana, Cuba. Er waren 32 mensen aan boord van het vrachtschip aangevoerd door WJ Meyer. Het schip had ongeveer 2400 ton kolen aan boorde, men kon het schip 2 dagen volgen, voordat het stil viel. 90 Jaar later bereikte het schip haar bestemming, maar dan zonder de bemanning, de kolen, en zonder verklaring wat er gebeurd is.
Ditverzinjeniet is een cadeau- en gadgetshop met grappige hebbedingen, designartikelen en de nieuwste gadgets!!!
Pffff al die kruimels op je bureau? Is de schoonmaker jullie rotzooi meer dan zat? Met deze schattige, echt werkende mini-stofzuigers is je bureau binnen no-time kruimel- en stofvrij
Om de stofzuigers te legen hoef je alleen maar de deksels los te draaien. Het enige wat je verder nog nodig hebt zijn 3 AA-batterijen (exclusief) en natuurlijk wat koekjes nu voor

Populaire posts