Dit schattige huis is slechts 27 vierkante meter, wacht maar tot je binnen bent! / EXTERIEUR


Met zijn 27 vierkante meter lijkt het een gewoon leuk hutje ergens in het bos. Maar de manier waarop het is ingericht, maakt het heel bijzonder! Het is gezellig, warm en je wilt gewoon lekker met een dekentje op de bank kruipen in dit kleine huisje. 

Heel veel mensen vallen als een blok dit tiny house van The Little Log House Company. De kamers zijn bijna compleet van hout gemaakt. Het zal je zeker het gevoel geven dat je op een wintervakantie in de bergen bent. 
Advertentie / Goossens meubelen

wil je wel eens wegkruipen in je eigen cocon? Met hangstoel Olive is dat geen probleem. Nestel je in de zachte kussens en schommel jezelf in slaap of lees je favoriete magazine in een super relaxte houding. Deze rotan stoel ziet er hip uit en kan daarom prima opgehangen worden in een vergeten hoek in de woonkamer, kinderkamer of speelkamer. 

Het massieve rotan (niet te verwarren met bamboe dat hol is) is een hard soort liaan en groeit in tropische regenwouden. Rotan is een prachtig, natuurlijk materiaal die multifunctioneel is. Fauteuil Olive wordt inclusief touw en kussen geleverd en exclusief bevestigingsmateriaal voor plafond.nu voor € 199,00 / Kijk snel bij Goossens meubelen 


Populaire posts