Logeren in een boomhut? / REIZEN

LOGEREN IN EEN BOOMHUT...HOE GEWELDIGGGGG IS DIT!!
Een boomhut midden in de bossen van Atlanta is verkozen tot de favoriete plek op Airbnb. Het kleine stukje droomparadijs kost 300 euro per nacht.Dit is de „Meest relaxte, dromerige, romantische en unieke plaats waar je ooit zult verblijven.


Peter Bahouth bouwde de boomhut 18 jaar geleden in zijn tuin. Hij deed dat naar het idee dat hij had toen hij nog kind was. Dus speels, met onder meer touwladders tussen de diverse kamers. Inmiddels is het de meest populaire overnachting op Airbnb. 
Je moet dus wel van natuur houden en minder van luxe, maar daar krijg je bij de Secluded Intown Treehouse drie prachtige boomhutten voor terug. De drie aparte, houten ’gebouwen’ worden met elkaar verbonden door loopbruggen die versierd zijn met vrolijke, gezellige lichten. De hutten zijn ingericht van antieke meubels en een magnifiek uitzicht vanaf het terras en kun je het bed dat in de slaapkamer staat naar buiten rollen


Klikklik! ga hier naar Paula's Choice
NIEUW JOUW BESCHERMING TEGEN VERVUILING
Ons Defense-systeem beschermt je huid tegen vervuiling, uv-straling en blauw licht. Ieder product in deze collectie bevat onze exclusieve Anti-Pollution Factor™, een unieke mix van ingrediënten die huidschade door milieuvervuiling tegengaan.
Milieuvervuiling is schadelijk voor je huid. Je huid kan er dof, verkleurd of oneffen door uitzien en het kan het verouderingsproces zelfs versnellen. Met deze 4 simpele stappen versterk je je huidbarrière en zorg je ervoor dat je huid er gezond en stralend uit blijft zien.

Populaire posts