Geef je immuunsysteem een boost / GEZONDHEID

Geef je immuunsysteem een boost voor in de koude dagen, en maak jouw eigen weerstand compositie.
Een etherische olie weerstand compositie voor in koude dagen om zelf te maken, hou je weerstand op peil en geef je immuunsysteem een boost.Als de dagen kouder worden, en zeker in de herfst als de ene dag de temperatuur nog boven de 15 graden is en de volgende dag de temperatuur rond de 5 graden ligt dan kan ons lichaam en immuunsysteem wel een steuntje gebruiken.
Deze etherische olie weerstand compositie zit vol met etherische oliën die je immuunsysteem ondersteunen. Maak bijvoorbeeld een inhalator of vapo rub met de etherische olie weerstand compositie. Of 10 druppels inbad – vermeng het oliemengsel met een emulgator zoals een theelepel (koffie) melk, honing of een beetje zeezout..owja en niet te vergeten gebruik het ook als massage olie.
#Citroen, dit is een belangrijke etherische olie voor je weerstand omdat hij zoveel positieve eigenschappen heeft. Het is één van de beste oliën bij griep en verkoudheid, zijn sterke antibacteriële en antivirale werking maakt hem tot een ideale olie voor de etherische olie weerstand compositie.
#Kruidnagel, is een stimulerende olie met antibacteriële en antiseptische werking. Het is een goede olie om preventief te gebruiken en zodoende infecties te verhinderen.
#Oregano etherische olie is één van de sterkste antibiotica / anti schimmel middelen die je kunt krijgen. Het is zo krachtig omdat de olie een hoog gehalte van 80-90% aan fenolen (cavacrol en thymol) bevat.Carvacrol remt de groei van micro organismen, virussen en de schimmel bacteriën. Oregano is ook een goede slijmoplosser.
#Eucalyptus is bekend om de heilzame werking op de luchtwegen, maar ook bij diverse huidproblemen kan de olie goede diensten bewijzen. De olie is sterk antiseptisch, bacteriedodend, parasietendodend en wordt daarom vaak preventief gebruikt bij besmettelijke ziekten.Smaak staat voor vrouwelijk en stoer met een chique twist. Het merk is tijdloos en tegelijk helemaal van deze tijd. De vrouw die een Smaak tas aanschaft is zeker geen doorsnee vrouw: ze is zelfverzekerd, onafhankelijk, modieus en ze weet wat ze wil.
€ 279,00
€ 109,00


€ 239,00
€ 109,00

.

Populaire posts