4 tips voor meer warmte in bed / INTERIOR - EXTERIOR


Geplaatst door: Daniella

Sommigen hebben het snel warm in bed, maar tijdens de winternachten kan het zomaar zijn dat jij juist een echte koukleum bent zodra je in bed stapt. Dan is een beetje meer warmte extra welkom. Een elektrisch deken kan een uitkomst zijn, maar de vraag is of manlief ook zo blij is met een warm nestje. En om die verwarming nu op de hoogste stand te zetten is ook geen goed idee,  want dat kan zorgen voor aardig wat hoofdpijn de volgende ochtend. Wat dan wel te doen? Wij geven je 4 tips! 
1. Een donzen dekbed 
Een donzen dekbed zorgt ervoor dat jij het niet meer koud hebt ’s nachts. Neem bijvoorbeeld dekbed Infinity 30. Dit dekbed is gemaakt van zuivere witte eenden dons dat zorgt voor een maximale ventilatie en vochtregulatie. Het dekbed is warmte isolerend zonder dat het klam wordt. Zeg maar dag tegen de koude nachten! Bijkomend voordeel is dat dit dekbed geschikt is voor alle vier de seizoenen. Als je het zomer- en herfstdekbed samenvoegt, heb je een heerlijk warm winterdekbed. Heeft je partner het juist helemaal niet koud tijdens de wintermaanden? Dan kun je kiezen voor een apart dekbed tijdens dit seizoen. Misschien wat minder knus, maar je zult slapen als een roosje. 
2. Infinity Puur Matras 
Je kunt ook kiezen voor een matras die zorgt voor meer warmte als het kwik buiten onder het vriespunt daalt. Het Infinity Puur 205 matras zorgt voor warmte in de winter en voor koele nachten in de heetste periode van het jaar. Het matras heeft namelijk een zijden kant en een kant dat afgedekt is met kamelen wol. En die kamelen wol is waar jij naar verlangt in de winter, want die houdt jou lekker warm. Daarnaast neemt wol vocht op en ventileert dat weer. De zijden kant is vervolgens weer ideaal voor in de zomer, want die zorgt juist voor een koel bed. We hebben het matras zowel in de maten van een tweepersoonsbed als een eenpersoonsbed. Slaap lekker! 
3. Topmatras van latex 
Een topmatras van latex houdt je ook lekker warm tijdens de winternachten. Wij tippen Topmatras Infinity 72 Latex. Deze kun je bovenop je matras leggen. Het maakt niet uit of je nu een boxspring of ledikant als bed hebt: een topmatras is voor beide geschikt. Bovendien zorgt een topmatras ook voor meer comfort én wordt slapen een stuk knusser. Als je twee verschillende matrassen in je bed hebt liggen - één voor je partner en één voor jou - en je legt daar een topmatras bovenop, dan heb je geen last meer van die vervelende gleuf in het midden. Zo kun je ook lekker naar elkaar toe kruipen, wat ook weer zorgt voor extra warmte. 
 4. Een extra plaid
Als je een apart dekbed heel erg ongezellig vindt, kun je ervoor kiezen om een extra plaid om je heen te slaan in de koude nacht. In onze collectie vind je super mooie grof geweven varianten die je overdag mooi over je bed kunt draperen . Deze zorgt dus niet alleen voor meer warmte voor jou, maar ook meteen voor een warme sfeer. Heerlijk gezellig dus!
Extra 'tip': Een mooie lamp 
Een mooie lamp zorgt weliswaar niet voor echte warmte, maar geeft wél een warme sfeer aan je slaapkamer. Een mooie hanglamp boven je bed is een statement in je slaapkamer. 
Een stijlvolle vloerlamp of een lampje op je nachtkastje is ook geen overbodige luxe. Zo heb je meteen een lampje bij de hand voor als je 's avonds op zoek gaat naar een warme kruik of dikke sokken.

Gerelateerde producten van Goossens Wonen! 
Ledikant Slade is een ware blikvanger in de slaapkamer! Stijlvol en modern. Dankzij het karakteristieke eikenhout en de unieke poten ben je zeker van een heerlijk frisse uitstraling in je slaapkamer. Bovendien is het hout dat voor dit ledikant is gebruikt van de beste kwaliteit, waardoor je extra lang plezier hebt van het ledikant. Zorg voor matrassen die aansluiten bij jouw slaaphouding en je wordt iedere ochtend uitgerust wakker.€ 799,00


Nachtkastje Slade, gemaakt van kwalitatief eikenhout, is een ware blikvanger in jouw slaapkamer door het unieke design met Scandinavische poot. In het open vak is genoeg plaats voor de spulletjes die je graag dicht bij je hebt, zoals je favoriete tijdschrift of een fijne handcrème. Nachtkastje Slade past in ieder interieur en is prachtig in combinatie met het bed in hetzelfde design.€ 199,00

€ 150,00

€ 649,00

€ 219,00

€ 59,00
€ 49,00
€ 99,00

Populaire posts