Kaal zijn is ook aantrekkelijk ! / ONDERZOEK - WETENSCHAP

Kaal worden is natuurlijk niet iets waarop je zit te wachten...en vaak doen mannen daar maar o zo moeilijk over,terwijl het nergens voor nodig is..toch dames?

Maar het is eenmaal zo je kan er niks aan doen...en als je er niks mee kan doen dan moet je er ook wat mee doen! Want wisten jullie dat..mannen? kaal zijn is ooo zo hip en aantrekkelijk!


#1 Kaal worden laat je mannelijkheid zien 
Als de haren toch echt beginnen uit te vallen is dat helemaal niet zo erg. Je toont hiermee je mannelijkheid, je hebt dingen doorstaan. Je laat hiermee zien dat je al van een bepaalde leeftijd bent en daar is helemaal niets mis mee. Door je kaalheid te omarmen laat je des te meer zien dat je een doorgewerkte, krachtige man je eigenlijk bent.
#2 Je hebt levens ervaring opgedaan
Met iedere ervaring is er een pluk haar verdwenen, dus je hebt er al een behoorlijk aantal opgedaan. Maar je hebt genoeg zelfvertrouwen om dit aan te kunnen, je bent een man die zijn lot heeft geaccepteerd...en dat is zo stoer! yesss
#3 Vrouwen vinden het ook o zoo aantrekkelijk
Uit onderzoek blijkt dat vrouwen ook op een kale man vallen. Of nou ja, dat het niet zoveel uitmaakt. Je maakt namelijk net zoveel kans en het (schijnt) geen effect te hebben op je relatie.
#4 Kaal zijn is een stijlkeuze en je toont aan dat je sterke keuzes durft te maken...
Die sterke keuzes liggen vooral in het durven toe te geven aan je situatie. Je bent niet bang om ervoor te gaan en beseft dat het niet anders is dan dit en je maakt er gewoon het beste van!


Scotland Blue coltruien nu in actie voor € 69,00 / Scotland Blue

Populaire posts