Tips om te blijven sporten in de winter / GEZONDHEID


Sporten, de een heeft een vast schema met tijden en oefeningen en gaat (met plezier) heel vaak naar de sportschool. De ander stelt het steeds uit en verzint excuses voor zichzelf!! 

Tja excuses genoeg....Het regent, stormt of sneeuwt en daar moet je doorheen voordat je überhaupt bij de sportschool bent. Of je hebt het zó druk met je werk, school en de perfecte outfit scoren voor Kerst en Oud & Nieuw, dat je helemaal geen tijd en zin hebt om te gaan sporten. Héél begrijpelijk... maar ook met dit weer moet er natuurlijk gewoon gesport worden. Want hoe passen we anders in die glitterjurkjes voor de feestdagen? TIPS!!!!

#1 Wel zo belangrijk je outfit
Je sportoutfit is nog best wel een dingetje. Het is bijvoorbeeld belangrijk de juiste warme kleding in huis te hebben als je buiten gaat sporten. Denk aan thermossportlegging  of hoofdbanden. Je sport outfit zorgt daarnaast ook voor extra motivatie. Want in een geweldige outfit voel je je natuurlijk net ietsje zelfverzekerder. 
#2 Plan in wanneer je gaat 
Het is handig om een schema te maken wanneer je gaat of bijvoorbeeld een vaste dag of dagen te kiezen die je ook écht in je agenda zet. Zo kan je niets anders inplannen en weet je van te voren welke dag je naar de sportschool moet. Maar het lastigste is natuurlijk om je er ook écht altijd aan te houden. Wat hierbij kan helpen is dat je altijd naar je motivatie blijft zoeken. Doe je het om een aantal kilo af te vallen, om je fit te voelen of misschien wel met een heel duidelijk doel? 
#3 Sport thuis net zo gemakkelijk
Ben je een dagje vrij? Of heb je na je werk toch geen zin om eerst door de stromende regen naar de sportschool te fietsen? dan kan je ook prima thuis sporten. 
#4 Denk aan het gevoel wat je hebt na het sporten
Na het sporten ben je toch altijd wel blij dat je bent gegaan en stiekem zelfs een beetje trots op jezelf en je voelt je erna ook beter, waarschijnlijk fitter en bent dan ook gemotiveerder om naar een leuke feestje te gaan en of juist die ene glitterjurk wil passen! 

Je kunt nu extra vet verbanden tijdens het sporten met ons afslankvest. Door het gebruikte materiaal (neopreen) ga je, tijdens het sporten, plaatselijk extra zweten. Door de saunawerking en de speciaal ontworpen stof verbrand je, tijdens het sporten, extra vet. Het vest zorgt ervoor dat je plaatselijk (buik, rug, schouders en oksels) nog meer gaat zweten. Daarnaast voer je, door het zweten, vele gifstoffen af. Je huid zal zich hierdoor verstevigen. 
Naast dat je van het vest afvalt, stabiliseer je ook direct je rug. Het geeft je stevigheid maar met behoudt van je flexibiliteit.
Het vest heeft geen rits of andere sluitingen. Het is compleet rondgebreid. Doordat het vest meer van je bovenlichaam bedekt, val je op meer plekken sneller af dan met de afslankband.Hij is te gebruiken voor zowel vrouwen als mannen.
Populaire posts