Dr. Hausckha Cosmetica lanceert haar nieuwste creatie! / ADVERTORIAL


Nieuw!
Dr. Hausckha Cosmetica lanceert  haar nieuwste creatie :Dr. Hauschka Renegeratie Dagcreme Egaliserend voor een vitale huid met extra glans.

Dr. Haushka heeft al een hele reeks producten in hun Regeneratie lijn, maar er kon nog wel een bij! Dr. Hauschka Renegeratie Dagcreme Egaliserend is niet zomaar een dagcreme…

Het altijd fijn als er producten speciaal voor 40 plussers gelanceerd worden. Oh, ik gebruik heus ook nog ‘gewone’ crèmes, maar mijn huid heeft wel steeds intensievere verzorging nodig. Deze dagcreme belooft te egaliseren en zorgt ook voor een gezonde glans! Zeker in de komende koude maanden moet deze creme een topper zijn voor de wat rijpere huid.

Regeneratie Dagcrème geeft de huid een glad en stevig gevoel. De versterkende dagcrème stimuleert het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid. De samenstelling van bryophyllum, rode klaver, akkerpaardenstaart, West-Indische kers, rozenbladeren, avocado-olie, frambozenzaadolie en sheaboter heeft een beschermend, stabiliserend en opbouwend effect. Regeneratie Dagcrème, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit de natuur, geeft de huid een impuls zichzelf te regenereren.

Dr. Hauschka Regeneratie Dagcrème Egaliserend bevat 40 ml en kost € 48,06 . Het is te koop bij o.a. De Bijenkorf, Vitaminstore, Ekoplaza en gezondheidswinkels en of online bij 2b-natural.