Een weekendje weg is goed voor je! / REIZEN

Tekst: Violet
Soms wil je gewoon even weg en dat hoeft niet perse naar het buitenland .."indien mogelijk" het liefst in jouw eigen land. Ken je dat?...dan moet je zeker dit artikel verder lezen.

Een weekend erop uit is heel goed tegen stress en geeft een boost aan je energie en aan je relatie of vriendschap!
Ik eb aantal redenen voor jullie, waarom een weekendje weg goed voor je is!
#Ontspannen start /Je begint al meer ontspannen aan een weekendje weg.  Bij een weekendje erop uit zijn de verwachtingen minder hoog gespannen, waardoor de meeste mensen veel meer ontspannen aan zo’n tripje beginnen.
#Tijd voor elkaar /Door ons drukke leven, werk, hobby, sporten en sociale verplichtingen vergeten we weleens om echt te praten met onze partner en of vrienden. Tijdens een weekendje weg, ontstaat er weer meer verbondenheid en dit is een belangrijke factor voor een goede mentale gezondheid.
#Beter kunnen loslaten / Tijdens een trip van enkele dagen zijn de meeste mensen beter in staat om alles even los te laten. Je bent namelijk zo weer op kantoor, of bij de vereniging en dan kun je het weer oppakken. Die enkele dagen weg, wil je ook echt even genieten en niet bezig zijn met allerlei andere zaken. Tijdens een langere vakantie vinden werkende mensen het moeilijker om alles los te laten. Tijdens die paar dagen maak je je minder zorgen hoe alles gaat op et werkvloer.
#Een weekendje weg is een buffer tegen stress / Als je er even uit bent geweest, dan kun je beter tegen stress. Je zult sneller relativeren en je voelt je gelukkiger en je hebt meer rust.  Je hoeft niet perse van alles te doen. Je kunt ook kiezen voor een wellnessweekend weg, zodat je helemaal bij kunt tanken. Ook dan zul je door de afstand en andere omgeving al tot rust komen. En helemaal mooi als je vroeg gaat slapen en niets anders doet dan ontspannen!
Om het relaxed te houden, kun je ervoor kiezen om niet te ver te reizen. Ook in Nederland, Duitsland of België doet een andere omgeving en tijd voor elkaar wonderen!


Huur een weekendje Tinny Houses in Zeeland!!
Op resort Waterrijk Oesterdam kunt u in de Oesterdam lounge overnachten, een luxe Tiny House voor 4 personen die schittert door haar eenvoud. De Tiny Houses en andere luxe vakantievilla’s op het resort liggen aan open water en bieden een schitterend uitzicht over het Zoommeer. De woningen zijn ontworpen door gerenommeerd ontwerper Piet Boon. Eenvoud in luxe en de unieke locatie in Zeeland maken uw vakantie op resort Waterrijk Oesterdam onvergetelijk.
Tiny House Oesterdam Lounge heeft dankzij de hoge raampartij aan de voorzijde veel lichtinval en biedt daardoor een schitterend uitzicht op het water. De woning is minimalistisch, maar luxe ingericht en het lichte kleurgebruik versterkt het ontspannen vakantiegevoel. Owja en niet te vergeten ...liefhebbers van watersport halen hier hun hart op; zeilen, duiken, zwemmen, vissen en varen. Je kunt ook eigen boot aanleggen aan de steiger, en of een boot huren. 
 

Zelf een unieke koffer maken is heel makkelijk. Je uploadt alleen je favoriete foto in de editor of maakt een persoonlijke collage. Wij drukken jouw creatie haarscherp en full colour af, om het daarna in de koffer te plaatsen. Maak nu jouw fotokoffer! € 159,95 - yoursurprise.nl

Populaire posts