GOUD!! nieuwe tent van Herman de Blijker / HOTSPOT

Goud! Dit is de nieuwe tent van Herman den Blijker
We zijn er nog niet geweest , want hij gaat pas in Januari 2019 open, maar believe me ..wij zijn als eersten daar!!

Een paar maanden geleden werd bekend dat de Herman FG Bistro van Francois Geurds had overgenomen. Francois wilde zich volledig richten op zijn twee andere sterrenzaken onder de Hofbogen en verkocht zijn bistro.

Las Palmas / Herman den Blijker verkocht zelf afgelopen jaar al zijn restaurant Las Palmas in Rotterdam aan Eveline Wu uit Eindhoven. De Rotterdamse kok gaat Goud runnen in samenwerking met Nick de Kousemaeker, voormalig chef-kok van Las Palmas.
Zijn nieuwe restaurant Goud gaat in januari open, maar smulpapen kunnen nu al als eerste ‘de sfeer en kaart willen komen proeven’, aldus een woordvoerder van Goud. Wij zijn benieuwd!

WE LOVE FONQ 💋 
Trend : natuurlijke materialen


Natuurlijke voeding is al een aantal jaar flink in opkomst en die natuurlijke trend zet zich nu ook door naar de tafelaankleding. In de nieuwe serviescollecties staan steeds meer natuurlijke materialen, vormen en kleuren centraal. Mokken van geglazuurd keramiek, aardewerken schalen, houten serveerplanken, bamboe kommetjes en borden met betonlook zijn populair. De combinatie van deze items zorgt voor een rustig stijlvol palet op tafelTrend fonq.nl

Populaire posts